0 0
Read Time:2 Minute, 54 Second
SAN FRANCISCO

I går kom min tredje ”My guide to” tavla med posten, och den här gången är det San Francisco, av David Ehrenstråhle, som är kartlagd. Vill ni beställa den så finns den Här
ÄNTLIGEN TORSDAG!!

Godmorgon alla glada underbara kära läsare! Ni kanske undrar varför jag tycker att det äntligen är torsdag? JO, ikväll åker jag till Sälen med min äldsta son, medans den lilla skatten inte anländer förränn imorgon kväll, han har nämligen nationellt prov i skolan och får inte ledigt. Men duktig som han är sätter han sig på tåget och bussen och åker upp till Högfjällshotellet där vi hämtar honom. Sen är vi alla samlade för en myspys helg!
EN LITEN MISS

Hade en stressig dag igår och insåg lite sent att jag glömt bort att lägga ut ”dagens”, så nu kommer ”gårdagens” istället 😉
Svarta byxor MosMosh, Skjorta DAY, kofta CUSTOMMADE, halsduk Beck Söndergaard


SOMMAR FEELING

Trots att vi i huvudstaden igår hade ett himla oväder med snö och blask, hade långa resor i bilen igår och det var inte roligt!! Så kan jag inte låta bli att känna lite sommar känslor, för nu är det inte allt för långt kvar innan jag får packa ner sandaler, svala klänningar, bikini och en god bok och åka mot varmare bredd grader…. Och har passat på att köpa lite nytt från Malene Birger som jag tyckte skulle passa bra.
Den här väskan tänkte jag skulle bli min strandväska
Har sneglat på det här halsbandet ett tag, men nu fick det bli mitt, och hur snyggt kan inte det här bli mot en brun bränd kropp 😉
Väskan och halsbandet hittar ni HÄR
HAR NI ERAN ”KÄRLEK SOM I EN LITEN ASK” ?

Det har jag… det är väl så nära kärlek jag kan komma just nu.. haha!!
Tycker den här tändsticksasken är så söt. 
ETT STORT TACK TILL ALLA FINA LÄSARE!

Jag måste få tacka Er alla underbara som läst och kommenterat mitt inlägg ATT LÄSA NÅGONS BLOGG, tack alla för era fina kommentarer och för att ni bryr er om mig, för den jag är och det jag gör!
MASSOR AV KRAMAR OCH TANKAR TILL ER


Nu är det dags för mig att ge mig ut på dom slaskiga vägarna igen, har massor att göra under dagen innan jag kan åka mot Västerås och hämta upp stora skatten och skotern… men jag ”tror” att jag är packad och klar 😉
I går kväll när jag satt och surfade runt lite på nätet så hittade jag dessa ord som jag skulle vilja skicka med Er


Hjältelagen en anti Jantelag!

Du ska tro att du är något.
Du ska tro att du är lika god som alla andra och att alla andra är lika goda som du.
Du ska tro att du är lika klok som andra, ibland klokare.
Du ska veta att du är lika bra som andra. Om du vet att du gör ditt bästa, kan du uppskatta dem som är bättre.
Ibland vet du mer än andra. Du är inte förmer än andra men du är enastående som alla andra.
Du duger till mycket. Skratta åt dig själv och den värld du lever i, det gör dig fri.
Du ska tro att många bryr sig om dig.
Du ska tro att du kan lära andra en hel del och lära av dem.
Varför?
För att du är någon som behövs.


Nästa gång vi ses här inne så ses vi från Sälen 😉

Tack för att ni finns kära läsare!

Kramiz


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “MY GUIDE TO….

  1. Jag är glad att jag kunnat jobba hemma de här dagarna då snön rasar ned… Ha så härligt i Sälen. Min man med vänner åker (från Västerås) också dit ikväll och bor på Högis, deras tradition sen 1900-talet ;=) och jag får stanna hemma och vifta med tårna i soffan. kram Milla

  2. Tack själv! För att du delar med dig av dig själv och ditt liv. Att läsa din blogg inspirerar och gör att jag dagdrömmer mig bort en liten stund varje dag. En härlig känsla!
    Och vilket läckert halsband!! (Gillar det du har på dig i guld också).
    Ta hand om dig.
    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »