0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second
vilken-dag-som-helst-men-inte-just-idag

JAG tar det lugnt!??

Hej svejs allesammans!

Här nere går vi bara omkring och är just nu, skrattar, pratar, dricker bubbel.. vi har konstaterat att vi har kommit till ett läge där, det man ska/borde göra kan vi göra en annan dag… det är SÅ häftigt!! Halva ”familjen” har åkt till Bangkok, så nu är vi bara tre stycken kvar här nere i några dagar. Dom första dagana var varma men väldigt molniga men sen igår har det varit strålande solsken, så varmt att man inte riktigt vet åt vilket håll man ska ligga, sitta, stå eller gå 😉
MASSAGE

Vi varvar våran solning med härliga massager, det kostar ingenting och är hur skönt som helst!
Redo för att åka på massage..
AH HAAN
(betyder mat)
Och är det någonting man gör här nere så är det och äta mat, trots att thailändarna äter så ofta är dom ju många gånger smala som stickor, men dom äter ju inte mycket varje gång dom äter, men äter som sagt ofta istället. Här hemma i huset lagas det fantastisk mat varje dag, från morgon till kväll, service 24/7. Men ombyte förnöjer, så trots att vi har den lyxen att få maten lagad varje kväll så är det mysigt att gå på restaurang och äta, så igår kväll var vi till ett ställe som heter Mon Bar, dom serverar fantastisk god fisk, var där tidigare i veckan också, men den här gången blev det en spaghetti Carbonara… mums!!
 Här nere tar man, om man vill, med sig sitt eget vin till restaurangen… häftigt!!
Tänkte att jag skulle försöka ta lite pics innan middagen på ”dagens”, var dock inte så lätt plus att batterierna börjar ta slut i min fjärrkontroll… Men några bilder blev de..
Hann inte riktigt med där innan självutlösaren slog på 😉
Här gick det lite bättre
Dagens ”kvällens” blev en skjorta från ZARA, shorts från MosMosh och solglasögon Gucci

Blickar ut över havet och njuter av varje sekund 😉
HAVET

I dag är det vår sista dag här ner i Mäjpan, snyft, för imorgon bär det av tillbaka till Bangkok där vi ska shoppa lite grann dom sista dagarna…
Så idag tar vi en tur till havet och stranden, solar, badar och äter en god lunch nere på beachen innan det är dags att börja packa ihop.
Ikväll har vi dessutom bara beställt det godaste godaste att äta här hemma, för att få njuta ända in i det sista <3
Solvarma pussar!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »