0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second
MITT I VECKAN

Å då fick det här bli dagens…
Skjorta och halsband från Tullhuset, Kofta Costummade

Å för oss som ser lite sämre så blir det en närbild 😉
Godmorgon alla glada!
Då var vi här igen, mitt i veckan, och vi kan ”fira” och njuta av lillördag. Hur gör vi de bäst?
Själv har jag startat dagen med en tidig, riktigt tidig, PW, så himla skönt att få röra på sig igen, ska även ringa och förnya mitt kort på SATS idag samt boka några PT lektioner, känner att jag måste ha någon som ”tvingar” igång mig lite grann….
Har även njutit av en supergod frukost
En nyttig smörgås och en smoothies
Skulle kunna leva på den här….. god!!
I BRIST PÅ ANNAT….

Har man inget annat att göra innan man ska iväg till jobbet så kan man alltid ta fram kameran och leka lite grann 😉
Kanske nån sorts frustration över att semestern är över??!!
Mycket att göra..

En bloggare tänker och planerar
Har så mycket att göra och ta tag i just nu, men är fortfarande ganska trött efter min semester, konstigt! Man borde ju vara utvilad 😉 men snart har nog jetlegen lagt sig..
Måste ge mig ut och fortsätta leta den ”perfekta” mattan till vardagsrummet, fortsätta botanisera i mina badrumskataloger så jag hittar en fin möbel till badrummet… ja den listan kan göras lång.. det är bara tiden som fattas! I morgon kväll ska jag ut och äta med lite kunder, så kvällarna och dagarna bara går. Får se om jag kan lura med mig min lilla skatt i helgen när han kommer, han behövde nya jeans sa han, så man kanske kan muta lite grann 😉
Dags att skicka iväg lite mail innan det är dags att ge sig av på kundbesök….
Hoppas ni får en finfin lillördag!
KRAMIZ
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “EN LITEN LÖRDAG

  1. Vilken härlig kofta! Och läckert halsband! Det låter som du haft en bra dag. Njut av kvällen.
    Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »