0 0
Read Time:2 Minute, 55 Second
PÅ INSTAGRAM

Nu kan ni äntligen följa mig på Instagram
jag har haft ett konto där ett tag men absolut inte uppdaterat och lagt in några bilder, men nu lovar jag att jag ska skärpa mig, nu har jag lilla skatten hos mig som har lotsat mig egenom menyerna och ni följer mig naturligtvis på
Vitaestilo

S Ö N D A G

Det var inte länge sen som jag skrev att det var måndag men att det var helt ok, men så är helt plötsligt söndagen här igen, vad händer med tiden? Hänger ni med? Hinner ni med det ni ska? Det gör inte jag!
Med tanke på att hinna så är jag jätte glad över att vi åkte upp till mor o far (mormor o morfar) i helgen och gratulerade kära mor! Hon fick så mycket fina presenter och lovade att hon skulle vara snäll mot pappa kommande vecka så hon kunde få fler fina presenter 😉
I går hade vi som sagt en hemvändardag, några långa timmar i bilen innan vi var framme i huvudstaden igen, väl hemma igen tog vi en liten tur ner till centrum för att ta en fika och köpa pingisracket till lilla skatten.
Filips favvo
Varm choklad med vispgrädde och marshmallows
REA FYND

Medans Filip letade pingisracket gick jag runt och tittade lite i butiken och sprang på en jacka på rea från Peak Performance som jag blev förälskad i…..
Finns på STADIUM


ALLT FÖR SIN MAMMA

Jag måste få skryta och säga att jag har världens bästa pojkar!! Dom är så snälla och hjälpsamma och det bästa av allt är att dom älskar sin mor 😉
När vi kom upp till mina föräldrar i fredags hade dom varit så gulliga och varit ner på TULLHUSET och hämtat en påse till mig som Anna och Katarina plockat ihop, dom vet vad jag vill ha 😉
Tack snälla tjejer!
Tänkte att ni skulle få se några pics från vad som låg i påsen, och när jag skulle börja knäppa så ville Filip så gärna vara med på bild 😉
Min ”lilla” skatt <3
GOTT & BLANDAT FRÅN TULLEN
Boots från NUDE
Inte nog med att dom är snygga, dom är dessutom super mjuka och sköna
ROSEMUNDE
I denna hög av underbara färger gömmer sig en stor och härlig halsduk
HULTQVIST COPENHAGEN
Nya härliga armband från vår/sommar kollektionen från Hultqvist

LÖRDAGSMYS

När vi gick hem från centrum i går gick vi in och hyrde en film, HAMILTON 2, som jag kom på att jag sett när vi kom hem.. typiskt mig!! Sånt som händer 😉
Det som var mindre mysigt var att jag hade tvättstugan… en lördagkväll!! Men idag är det skönt när allt är tvättat och klart.

Filmtajm 
ATT INTE ORKA

Efter flera timmars bilkörning, tvättstuga osv. ”orkade” vi inte laga nån mat så för min del fick det bli Sushi medan skatten åt en kebabtallrik.
BEN & JERRY´S
Filips efterrätt…..
En bra start på dagen…

Har startat min söndag med en lång och snabb PW, och det var under den timmen som solen tittade fram på himlen, för nu är det molnigt och grått igen. En härligt nyttig och god frukost innan det är dags att åka iväg på gymmet och köra lite styrka. Vad vi ska göra resten av dagen har vi ännu inte bestämt, skulle dock vilja åka ner till Hötorget och se om jag hittar några ”påskpinnar” det enda jag vet är att jag ska ta tillvara varenda minut innan det är dags för lilla skatten och åka ”hem” igen.
Våran härliga söndags frukost <3
Njut av veckans sista dag raringar!
Kramar


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »