0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second
DAGENS ÖVERRASKNING

Paketöppning
LÖRDAG OCH ÅTERRESA

Godmorgon säger jag här ifrån Hälsingeskogarna, igår åkte vi upp till mina föräldrar för att överraska min mor som fyller år nästa vecka, men tyvärr kan vi inte vara på plats då, så igår blev hon uppvaktad med massor av paket, godsaker och middag
Mina fina är på plats på restaurangen
Fina mor & far
Bästa killarna <3
Plankstek i rader…..
Eftersom vi hade köpt med så mycket gott så blev det efterrätt hemma.
SCHWARZWALDTÅRTA!
Sveriges godaste!!
Å ganska snabbt var det bara halva tårtan kvar 😉
KVÄLLENS KVÄLLENS

Väst Hollies 
Skjorta Valerie
Halsband .u. for YouNär vi kom upp hit så passade jag på att gå in på Kardemumma och titta lite grann, köpte små presenter till mor…
Porslin från RIF
Glasskålar och servetter från Nicolas Vahe

Härliga kuddar från DAY

NOSTALGI

Kommer ni ihåg dessa kolor!
 På den tiden hette dom AKO KOLOR

Idag är det dags att åka hem igen, det blev en blixtvisit bara för att uppvakta min mor, kvällen blev dock ganska sen eftersom hon fick en iPad i present så var det en hel del att lära ut. Min stora skatt åker hem till Västerås och lilla skatten och jag åker hem till huvudstaden för att få ytterligare ett dygn tillsammans <3
Innan jag stänger för idag så tänkte jag ge er en dagens…

En dagens uppdelad i tre…
En liten suddig bild idag igen 🙁 … men nu har mitt nya objektiv kommit och förhoppningsvis ska närbilderna bli bättre, för jag kan inte skylla på någon annan än fotografen 😉
Tröja Saint Tropez

Byxor Hunkydory

Önskar Er en fin lördag!

Tjingeling

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »