0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second
EN OLYCKA KOMMER ALDRIG ENSAMMEN

Puktering igen!

Ni har säkert sett nån liknande bild här på min blogg för några dagar sedan!! Inom loppet av drygt en vecka har jag nu haft punktering för 3:e gången!! Det är inte sant!! Men det är det…
På Påskafton var det dags igen och med tanke på att det har varit många röda dagar så fick jag det inte lagat förrän i morse, innebar i och för sig att jag klev upp väldigt tidigt och stod efter däckbytet först på gymmet 😉
TISDAG OCH FÖRSTA ARBETSDAGEN

Visst är det skönt, att vi fick ”hoppa över” måndagen och att det redan imorgon är Lillördag ? Jag tycker det är en härlig känsla….. Men idag har det varit lite hektiskt med tanke på att man just varit ledig några extra dagar, så efter jobbet tog jag mig en välförtjänt thaimassage på 1,5 timme…. så nu har jag ont överallt istället.
DAGENS TRÖJA

En snabb dagens….

Tröja ZARA
Linne Rosemunde

Nu har tisdagens lugn infallit sig här hemma hos mig, jag har ätit en god middag
SUSHI!!!

och har precis landat i soffan med LAILA BAGGES nya bok

Ska bli en intressant läsning, får se om man kan genomgå denna 30 dagars förändring!
I morgon bitti är min tanke att befinna mig på gymmet kl 07.00 för att få en bra start på dagen 😉 efter jobbet ska jag besöka min härliga väninna och hennes gosiga tvillingar.
Nej nu ska jag dyka ner i boken innan det är dags att titta på säsongsstarten av Bergs bärbara talkshow.

Sköt om Er raringar!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »