0 0
Read Time:2 Minute, 48 Second
VÅRSOLENTänk så mycket solen kan göra med oss, för att tala för min egen del så blir jag mycket piggare och får massor med energi, om jag låter bli att titta på graderna på termometern, så har jag bestämt mig för att det nu får vara VÅR!

Så jag säger GOD EFTERMIDDAG alla bloggisar!
Hur har Er morgon startat?
Själv har energin flödat och jag har varit uppe med tuppen, när klockan var halv tio hade jag startat min 4:e maskin tvätt och tagit en PW på 7,8 km…..
Och den här härliga bilden fick jag med mig hem ifrån min promenad idag.
I dag blir det lite BRILLO och VERNISSAGE

Här i min lilla Casa har vi precis dukat bort frukosten, sent som vanligt när skatten är här… han sover ju ganska länge på morgnarna..
Så här såg det ut i morse när jag gick iväg på min promenad
Jag brukar försöka ta en dag i veckan där jag ägnar lite extra tid åt mig själv och min ”kropp” och hud i badrummet, och i morse var det dags igen..
Ansiktspeeling Dermalogica
Ansiktsmask Bliss
Kroppspeeling Laura Mercier
Ögonmask Sisley
Så nu mår hela jag och min hud som en prinsessa 😉
På tal om kropp så börjar jag känna att min träning ger resultat, igår körde jag två pass, en PW på morgonen på 7.8 km, på eftermiddagen körde jag styrka på gymmet som följdes av löpning på bandet och avslutade det med intervallträning, trodde att jag skulle ha lång återhämtning emellan intervallpassen, men så var det inte, så glad man blir!!
Så på måndag har jag möte med personlige tränaren DFlex, får se vad han kan göra med den här kroppen 😉
Tappade tråden här lite grann, jo, vad händer idag? Vi ska träffa min väninna som jag var i Thailand med, Anica, och ta en lunch på BRILLO för att sedan ta en titt på ett Vernissage, men där går Filips gräns, istället för vernissage så tänker han gå på SATS och träna.
Efter träningen igår åkte vi förbi
NORDISKA HEM – LIFE STYLE

Ni brukar väl titta in på NORDISKA HEM´s FACEBOOK sida??
Följ den här länken så ser ni fotojobbet jag gjorde för dom för en tid sedan
FREDAGSSHOPPING
Och för det mesta när man går in där så går man aldrig tomhänt därifrån, så blev det även igår, problemet var att jag hade junior med mig, och när han hittar nåt så spar han inte på krutet, han gick löst på RALF LAUREN DENIM & SUPPLY och jag måste faktiskt erkänna att han hittade riktigt snygga kläder
Vi är väl inte alltid överens om alla dessa collegetröjor han ständigt vill bära 😉 men den här tyckte jag var riktigt cool, och han är så fin i rött mitt lilla hjärta <3
Hittade jag nåt? Hmm… det är klart jag gjorde de.. mer av det kommer ni att få se inom kort, men en liten titt på en blus kan jag ge er….
Skjorta Feeling fame, Nordiska Hem

Baksidan…
Byxor by MALENE BIRGER, Isa Couture
Lite svårövertalad.. men till sist så gav han med sig att vara modell
Min snygging <3
Skjorta och tröja RALF LAUREN DENIM & SUPPLY, NORDISKA HEM
Efter dagens äventyr väntar en kväll med pizzabak sen tänker jag krypa upp i soffan och mysa…
Nya ELLE ligger och väntar
Ha en underbar dag allesammans!
HASTA LA VISTA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »