0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second
ROCK OF AGESFredagkvällen gick ju som ni läste igår i rockens tecken, vi var och såg Rock of Ages China Teatern, jösses vilket drag!
Den tycker jag verkligen att ni ska gå och se!
EN TRÖTT LÖRDAG

Hej fina läsare!
Har ni det bra? Jag har det lugnt och skönt idag, började dagen med en underbar thaimassage, men sen har jag tagit mig en träningsledig dag, är så himla trött, nästan så man tror att gårdagens kväll har satt sina spår, kanske till viss del, men kvällen blev varken sen eller ”blöt” 😉 men herregud så trevligt det var <3.
Men som sagt, här blir det väldigt lugnt och skönt idag och under kvällen, hoppas på lite mer sol i morgon för jag har planer på lite bilder i solen…. Sen börjar ju min vårresa närma sig så det är lite kläder som måste iväg till skräddaren för lite upplägg, jag tillhör ju inte dom längre på den här jorden 😉 så det skall måttas och mätas upp. Går nog in på webben och kollar Let´s Dance också, missade ju de igår.
ROCK OF FREDAG

Naturligtvis ska ni få följa med under min fredagkväll, det var ju både middag på AG  och konserten på China Teatern, och allting började hemma med lite fix innan vi skulle iväg…
Tog för en gångs skull mig tid att locka håret 😉
Sen blev det nya fina klänningen från Hunkydory bara älskar den!
(Tack snälla T för inbjudan)
När kläder och hår var på plats var det Taxi till AG för lite middag innan föreställningen, och jag hoppas att ”han där uppe”, DFlex, inte läser min blogg idag så att han ser mitt matfusk igår.. hihi…
Kan varmt rekommendera ett besök på den här restaurangen, men boka bord i god tid!
Menyn för maten
Förrätt: Carpaccio

För min del fick det bli en mixsallad
Förutom ett glas champagne som fördrink så höll jag mig till min kost och valde fisk, till detta var det bacon och svamp, men dom la jag åt sidan 😉
Här delas maten med riktiga moraknivar med AG ingraverat
I den här lokalen har tidigare Hallbergs Silversmedsverkstad legat
Häftig dryckesmeny 😉
Och till sist det bästa, dessert menyn

Och här kommer kvällens frosseri in, jag är ju svag för desserter…
Hallonparfait med rostad vit choklad & italiensk maräng
Men jag åt inte upp den själv 😉
”Lilla” jag är ute och går…
Några härliga pics från lokalen….
Köttskåpet
Vinskåpet
Tiden gick väldigt fort, så efter våra timmar på AG bar det av ner till China teatern och Rock of Ages och där rockade det ordentligt.
Jag säger bara…. Johan Rheborg!!

Rock of Ages on stage

Joakim Cans (Hammerfalls) och Johan Rheborg inser att dom älskar varandra och lever lyckliga under flera år tillsammans <3

Venus cluben som drevs av Gladys de Pilar

Två timmar av fart och fläkt som bara försvann, när showen var slut avslutade vi kvällen med ett besök på Stockholms nya vattenhål Lydmar – Strandvägen 1, det är där allt händer just nu! Öppnade för en vecka sedan, väldigt mysig och trivsam lokal, där får nästa middag intas 😉
Det var gårdagen, och som sagt, dagen består av myskläder och lite magasin…
Och till det här kommer det nog att serveras Sushi ikväll som det känns….
Var rädda om varandra, ha en riktigt finfin lördagkväll så ses vi imorgon igen <3
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »