0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second
RENA RAMA JULAFTON
Vilken dag jag hade igår!!
Jag är så himla glad, för nu börjar det som ”fattats” här hemma i min lilla Casa hitta hit…
Jag hann nog med det jag skulle igår, besök på Ikea, Baazar, Stil mm.och hittade precis vad jag sökte och ville ha (förutom en spegel på Ikea som var slut). Har bokat dag med målaren, tapeter och sänggavel är beställda, skåp till rummet inköpt och mina små assietter som jag fyndade på Ikea är diskade och klara att använda…
Tänkte ha dom till Pol Potten skålarna jag köpte häromdagen
STIL

Anhalten efter Ikea blev ett besök på STIL för att beställa tapeter och en ny sänggavel, för Er som bor här i huvudstaden så måste ni åka hit och titta in i butiken och träffa gulliga Cilla, supertrevlig tjej och fantastiskt duktig på homestyling. Titta in på hemsidan
Det här blir tapeten (som fondvägg) och sänggaveln till sovrummet!
Jag vill att det ska vara klart nu 😉
Tapeten är beställd från England med Expressbud för att hinna hit till nästa helg när målaren skall sätta igång och sänggaveln kommer med containern till Sverige i slutet på nästa vecka, så snart snart….
Men om jag känner mig själv rätt när det här är på plats så ”behövs” det lite nytt runtomkring också!
BAAZAR
Efter det i ilfart ut till Baazar, Baazar finner ni även på nätet där dom har en webbshop
En butik fylld med ”gamla” nya Kinesiska möbler 
Men anledningen till att jag besökte butiken idag var för att ”titta” på ett skåp som jag ville ha till vardagsrummet, och det bästa var att jag fick plats med det i bilen när jag fällt ner baksätet, så det fick helt enkelt följa med hem 😉
Tittskåp, finns att beställas Här
Har inte hunnit ”boa” in skåpet än, men ska göra det under/efter helgen, måste få känna mig för lite grann, men det blev väldigt fint i vardagsrummet.
Ska eventuellt ta ner den stora tavlan och sätta dit mina tre tavlor New York, Bombay, San Francisco av David Ehrenstråhle

Efter den här dagen var jag helt slut så vi åkte iväg och tog en välbehövlig fikastund under bar himmel
FREDAGSMYS <3
Och kvällen avnjöts framför tv;n och Let´s dance och jag tycker att det var helt rätt att Maria Montazami åkte ut, vilken spännande final det blir nästa fredag!
Här sitter jag och skriver och glömmer både tid och rum, måste åka iväg, ska vara på dop om en halvtimme.. jalla jalla!
Tjingeling
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »