FREDAG I MIN LILLA CASA

0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second
FREDAGS TIME

Och idag tänkte jag låta Er titta in i min lilla lya…
Lilla brudskåpet i hallen kommer från Baazar
Åsså var det fredag igen!! Tjohoo!!

Och idag har jag så mycket roligt att göra, jag ska iväg och titta på tapeter, ut på Ikea, titta på ett skåp på Baazar till vardagsrummet och förhoppningsvis beställa en ny sänggavel… men sen ska jag heller inte glömma att det är fredag och jag får fredagsmysa <3
Men först, som vanligt, lite jobb!
Har ju en längre tid lovat Er kära läsare att ni ska få lite pics ifrån min lilla casa, det är ju inte så stort där jag bor så det kan ibland vara lite svårt att knäppa kort, skulle behöva lite mer space för att få till det lite bättre, men nu är det som det är och jag har gjort mitt bästa. Ska väl också tillägga att jag inte riktigt är klar här hemma med allt som jag vill ha, framför allt inte i sovrummet, men nu verkar det som att jag har hittat det jag vill ha och ”min” målare kommer hit och fixar lite grann när jag åker bort, men ni får se hur det ser ut idag så får ni mer bilder sen….
Nu kör vi ….
HALLEN
Stora brudskåpet i hallen också från Baazar
Stol Ikea
Kuddar från Svenskt Tenn, Blackballoon, Länna Möbler

VARDGSRUMMET

Soffa Tullhuset
Kuddar Länna Möbler
Bord Mio
Spegel Länna Möbler
Svart golvlampa Ikea

Tavlor Ylva Skarp
Spegel Länna Möbler

Lite smått & gott från Blackballoon
SOVRUMMET
Kuddar chhatwall&jonsson från Matilde & Co
Sänggavel tillverkad av min far men som jag nu kommer att byta ut
”Mitt” nattduksbord
Lampa Mio

Armband Hermes och Hultqvist Copenhagen

Garderob Baazar
Pics från sovrummet
KÖKET
Hylla ovanför matbordet
Pall från Baazar
Ja det var dagens rundvisning i min lilla casa, tänkte bara ge er lite pics på saker som står ”lite överallt” här hemma när jag ändå har min sightseeing 😉
Bricka Day Blackballoon
Day ljus Wakakuu
Stol House Doctor Tullhuset
kloka ugglan My Tivoli
Svart/vit bok köpt på Gotland

Det var de…. nu tänkte jag avsluta med en dagens…
Byxor ZARA
Linne FilippaK
Kofta Hunkydory
Skor Nine West
Och så här ser jag ut i huvudet för tillfället 😉
Kan inte annat än att önska Er en riktigt riktigt fin fredag… för idag är det…
STORA KRAMAR FRÅN MIG TILL ER!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “FREDAG I MIN LILLA CASA

  1. Ååå så fint! mycket snygga skåp vaser inrednings detaljer bara så smakfullt,undrar var du köpt den fina silver lyktan som står på hyllan i sovrummet ovanför sängen?
    ha en härlig lördags kväll.
    Kram Pia H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »