0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second
MINA FINA <3
Den bästa presenten på Mors dagen var att mina skatter kom och uppvaktade mig!
MÅNDAGEN KNACKAR PÅ DÖRREN IGEN

Hej svejs!
Nu var vi här igen, måndag och ny vecka och snart är vi inne i juni månad, vart tar tiden vägen? Och snart är det skolavslutning!
Tänk att min ”lilla” kille går ut nionde klass, tyckte inte att det var länge sedan man skolade in dom på dagis, sexårsverksamhet och första klass. För att inte tala om den ”stora” killen, han är äldre idag  än vad jag var när han föddes…
Dessa underbara skatter kom för att uppvakta mig igår på Mors dag, den finaste presenten jag kunde få, och med sig hade dom det här…
Blommor och ett litet paket <3
Planen var att vi skulle åka iväg och äta en god lunch, vilket vi också gjorde, men vi hade ”beställt” fint väder, och det var fint fram till lunch ungefär, vi bestämde oss för en härlig sommar lunch ute i Vaxholm, och det var det fler än vi som hade bestämt sig för det, och med tanke på att regnet formligen vräkte ner när vi kom ut så hade alla tryckt ihop sig inomhus på alla uteserveringar, så det var bara att ta det som fanns ”över”, så för vår del blev det lunch på Sportsbar #10
Men skatterna var så nöjda
Under lunchen pratade vi om olyckan som var för fyra år sedan och dom kom så väl ihåg att dom inte var här hos mig för att uppvakta mig den dagen, men det slutade ändå med att dom kom hit och stod och vaktade vid min sjukhussäng, mina älsklingar!!
Och som vanligt, säg det som varar för evigt, så var dom tids nog tvungna att åka hem mot Västerås igen, det är  nog jobbigt när Filip åker hem på söndagarna i vanliga fall, men igår, när båda två åkte ifrån mig, rann tårarna nedför mina kinder.
Efter att jag återhämtat mig var det dags att ta tag i lite sysslor här hemma, plocka ner hyllan i sovrummet, spackla igen hålen, skruva ner sänggaveln som satt där osv, för till helgen kommer målaren och tapetserar… jag är så nyfiken på resultatet!
Helgen filmtips
När det väl var dags att hoppa upp i soffan så blev det Filmtajm!

JACK REACHER

I går såg vi filmen Jack Reacher med Tom Cruise, thriller, en riktigt bra film som får 
5/5
spring och hyr!!
Sen var det tack och god natt och Mors dagen var slut för i år.
Vaknar upp till en solig måndag, dock inte så varmt, och som vanligt en hel hög med kundbesök som skulle hinnas med. Sent och sider fick jag i mig en lunch idag i alla fall, och den passade jag på att ta på Taverna Brillo

Favoriten!
Pilgrimsmusselsallad…. Ni måste prova den om ni går dit 😉
Var ju ”tvungen” att köpa en kula ”nutellaglass” innan jag gick därifrån också!
Deras glass är helt amazing
SOMMARHÅR

När dagens arbetspass var över slängde jag mig ner i stolen hos min frisör och blev ompysslad, var dags att fixa till det inför sommaren.
Och så blev resultatet
Och för er som vill se så bjuder jag även på en dagens…
Tröja från Barcelona
Skjorta Esprit
Byxor Rear

Marenas Kyss Johanna
Det var vad jag hade att bjuda på idag 😉
Hoppas ni får en fin måndagkväll!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “MIN FINA MORSDAG

  1. förstår att det svider att se båda åka …. dom är väldigt speciella dom där pojkarna i ett litet mammahjärta.. söta va dom iaf, men det vet du kanske

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »