0 0
Read Time:37 Second

Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen, jag bara älskar hemmakvällar! Att få tvätta av sig makeupen, hoppa i myskläderna och krypa upp i soffan med något gott att äta och dricka slår dom flesta kvällar på ”krogen”. Jag har blivit en riktig ”hemmamänniska” trivs som bäst där och mår även som bäst hemma. Vet inte om det beror på åldern eller om jag blivit bekväm 🙂 skönt är det iallafall. I helgen var en av dessa sköna stunder i hemmets lugna vrå…

IMG_6939

IMG_6944

Har ni provat chips med gräddfil, löjrom och rödlök? Det är en grym kombiation 🙂

IMG_6947

IMG_6949

Ikväll blir det återigen en mysig hemmakväll innan jag sätter mig på tåget imorgonbitti för att jobba lite längre upp i landet 🙂

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Underbara hemmakvällar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »