0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second
Kan det bli bättre en fredageftermiddag?
Hallå Hejsan Tjena!

Tänka sig att det är helg igen, den här veckan blev lite konstig, helg mitt i veckan och helg i helgen, ja ni hänger med va?
Själv fortsätter jag att njuta utav solen, känns som att semestern fortsätter fast man har börjat jobba, i morse när jag for iväg på mitt kundbesök var det bara ben och en sommarklänning, äntligen, som jag har väntat!!
Och nästa vecka far jag över till härliga vackra Gotland och hoppas naturligtvis att det fina vädret visar sig på Öjn.
Vad har ni haft för er? Har ni varit lediga i dag? Vad ska ni göra i helgen?
Själv tittar jag in till er en snabbis innan det bär av in mot staden för en bit mat och ett glas champagne och kanske ett glas rosé också 😉 man måste bara passa på när det är så varmt och fint. Sen imorgon ska jag ju på bröllop 😉
Efter att dagens arbetsuppgifter var utförda tog jag mig tid och sätta mig på balkongen för att läsa lite och få ha lite fredagsmys för mig själv, medans tvättmaskinerna gick för fullt ska jag väl tillägga!
Det är så himla härligt att få ta hand om sig själv ibland
FREDAGSGODIS

Har ju gått här och väntat på lite paket som ska komma, samt att vissa paket även har kommit, och väntar även på min sänggavel, och som det verkar så kommer den att komma på måndag, hoppas hoppas! Vill verkligen få klart i mitt sovrum, om man nu blir klar någongång))!!
Dom här vackra urnorna från Matilde & Co kommer att få bo i mitt nya skåp i vardagsrummet, men jag har inte boat in det riktigt än så ni får vänta ett tag till på kort från hela skåpet. Men bara älskar dessa urnor!
Och här är mitt fredagsgodis till mig själv!!
Ljusstakarna kommer att (tror jag) få stå i sovrummet när det har blivit klart….
Nu gäller det bara att göra fötterna sommarfina igen 😉
Ljusstakarna kan ni beställa HÄR
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag hinner bli klar tills jag blir upphämtad.
Hoppas ni får en alldeles fantastisk fredag allesammans!
Och naturligtvis ses vi snart igen….
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »