0 0
Read Time:2 Minute, 19 Second
GÅRDAGENS STOCKHOLM
Varma kläder på!
Mössa, halsduk (Burberry), glasögon (gucci) sen kunde man bege sig ut i det fina vädret.
Hallå alla fina!

Hoppas ni haft en bra helg! I går hade vi ett gudomligt väder här i huvudstaden, det var bara ett måste att gå ut och ta en promenad i det vackra vädret. Klarblå himmel, – 3* och strålande solsken, kan det bli bättre? Trots att jag inte är riktigt hundra i kroppen så gav jag mig ut i en lugn och skön promenad med kameran i högsta hugg…
EGO VARNING!!
För er som tycker att det kan bli lite för mycket bilder på mig ibland kan sluta läsa dagens inlägg, för det kommer att bli en del bilder idag, tycker att det var så vackert ute igår så det fick bli några pics 😉
Men för er som vill fortsätta så kör vi….
Måste få skryta om min fantastiska natur som jag har runt hörnet. Finns två sjöar som man kan promenera runt och den rundan är drygt 6 km, alldeles perfekt för att springa eller gå.
MITT VINTERLAND

Mycket snö och i den lilla delen på sjön som är öppen ligger massor av fåglar
En båt som inte riktigt bestämt sig för om den vill vara i vattnet eller uppe på land.
Hoppas på att inte behöva använda denna!
LJUSET I TUNNELN
Att fånga vissa ljus när man knäpper kort kan vara svårt men den här tyckte jag blev lite häftig när solstrålarna letade sig in genom tunneln.
Så! Då var det klart med ego bilderna 😉
Efter den härliga promenaden blev det en tur för att köpa skrivare, men jag blev skrivlös, istället blev det en lowcarb hamburgare på MAX… gott!! En dusch på de, kvällsmiddag med Lax och trevligt sällskap sen några sköna timmar framför tv:n. Gillar att titta på ”så ska de låta” och sen blev det andra delen av den nya serien ”En pilgrims död”
MATNYTTIGT

Vet inte om det är fler än jag som försöker tänka lite på vad man stoppar i sig så här efter jul? Jag kan i alla fall rekommendera den här tidningen som finns att köpa fram till den 22 januari, GI-MAT, så himla många bra recept!! (69 kr) Finns i alla kiosker och matvaruaffärer och det är Expressen som ger ut den.
MÅNDAGSÅNGEST?

Nej just denna måndag har jag faktiskt inte de ;-), jag har så mycket roligt och spännande att se fram emot den här veckan så idag är jag bara glad att veckan har börjat! Å tänk om det fina vädret får hålla i sig! För nu känns det verkligen som att vi går emot ljusare tider. Kanske börjar bli dags att boka någon härlig weekend fram emot vårkanten… Men dessförinnan måste de bli lite mer skidåkning!
Ha en riktigt skön måndag allesammans!
Puss & Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »