0 0
Read Time:2 Minute, 16 Second
ATT FÅNGA DET BÄSTA

Ibland lyckas man få allt på en gång, som en dag som igår, höstsolen lyste från en klar himmel, en sån där dag som man ska tänkta tillbaka på när det blir lite mörkare och tristare och dom dagar solen inte alls visar sig på himlen. Men dom är lätta att glömma, den dagen det är grått och trist är det oftast den man ser och ”gnäller” lite över det dåliga vädret. Igår  hade jag en fantastisk dag som började med ett litet fotojobb, pics kommer senare, som efterföljdes av en fantastisk brunch nere på Pont, ligger precis nere vid vattnet vid Hägernäs Strand. Bara naturen där nere vid vattnet gör att min blir alldeles förälskad. Lite av ett ”Hammaby Sjöstad”, nya fräscha hus byggda precis nere vid vattnet, fina strandpromenader och många fina bryggor man kan gå ut på för att sätta sig och njuta av sol, hav och vind. Med kameran i högsta hugg vandrade vi längs strandpromenaden och fick några fina bilder innan det var dags att få lite mat i magen…
Lilla jag 😉

Känslan av vatten är speciell i sig, att sen kunna knäppa kort i dessa miljöer tycker jag blir så himla fint. 

Skulle absolut inte ha någonting emot att bo precis vid vattnet, tänk att få vakna upp till den utsikten varje morgon, just när det gäller vatten har ju verkligen alla årstider sin tjusning.
Jag förmodar att några av er läsare redan bor så, och jag kan bara buga och bocka och säga grattis!
Sen var det dags för brunch, det smakar oftast så mycket godare att komma in och äta när man har varit ute i den friska luften, så det var några hungriga själar som kastade sig över matbordet och njöt för fulla muggar, älskar verkligen brunch, man får på nåt sätt det bästa av allt, så där lagom till lunch.

Det här brödet var SÅ gott!

Så var vi då framme vid kaloriintaget!!
Varför måste man tycka om dessa varelser…. men jag kan inte låta bli! Jag är en person som hellre hoppar över varmrätten för att ta efterrätt…. 

Gott var det!
Och vad händer efter maten, jo man går liksom in i nån sorts matkoma, blir alldeles trött och slö, så sen eftermiddag och kväll blev det väldigt lugnt och skönt.
 Idag startade jag dagen med en härlig PW i det fina vädret sen har jag gått och pysslat och fixat lite grann, har även, håll i hatten, hittat en snygg nyhet hos Royaldesign som jag knappat hem… 
Men nu är det dags att hoppa ur soffan och göra lite lchf-pizza….
Fortsätt njut av söndagen kära vänner så ses vi snart igen!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »