0 0
Read Time:2 Minute, 10 Second
KÄNSLOR

Vad härligt det är med sommar och sol!
Ny vecka…

Och visst är det härligt just nu? Solen skiner och man känner att man har massor av spring i benen, man vill hinna med så mycket men att tiden inte riktigt räcker till. Nu är det sommarlov och det innebär att min lilla skatt är kvar hos mig och blir det i några dagar, så himla mysigt!
Igår hade vi en riktig fixar dag här hemma, och Filip fick verkligen agera bärare och snickare. 
Vad skulle jag göra utan honom??

Men nu är den nya stora spegeln på plats i hallen, kändes som att hallen helt plötsligt blev dubbelt så stor.
TOK FIA

Haha… det fick jag heta utav en av mina fina läsare när jag la ut en här bilden på Instagram i går, för det var ju faktiskt inte så länge sedan jag sprang runt runt runt och letade en matta till vardagsrummet, till slut hittade jag min ”drömmatta” men när den hade fått boat in sig ett tag så kände jag att rummet blev lite mörkt och litet eftersom den var lite murrig i färgerna, men som sagt, förhoppningsvis får jag bo större när jag blir stor och då kanske den passar där 😉
Istället blev det en svart/vit matta från Ikea, och rummet blev genast både ljusare och större, så nu får den boa in sig ett tag får se om den får stanna…
Här får ni lite pics från mitt ”nya” vardagsrum.

Känns som att min lägenhet ständigt är ett projekt, men det är ju kul!!
SÖNDAGSBIO

 The Great Gatsby – mannen utan skrupler

Är han snygg eller??
En riktigt bra film som glamoriserar och ger lyxen och flärden ett ansikte, dock bara utåt, för bakom allting ligger en sorgsen och tragisk historia om en liten pojke som tar sig fram själv genom livet, genom fattigdom som leder till rikedom.
Men är han lycklig för de?
Har ni inte sett den så gå och se den, men det är en magnifik film som bör ses på en stor bioduk!
Betyg 4/5

Kvar hemma på bordet stod Filips biogodis 😉
(skål Agneta Livijn, finns HÄR)
Spegel Spegel..

Med den stora spegeln i hallen blir det betydligt lättare att ta dagens ego bilder 😉
Topp Hunkydory
Byxor MosMosh Creative Lounge
Kofta Michael Kors WAKAKUU
De var de om de…..
Nu börjar det bli dags att tänka på kvällsmaten, men den är det Filip som får bestämma, är till 99% säker på vad han kommer att välja 😉
Ni får ha en fortsatt trevlig måndagkväll kära vänner så ses vi imorgon igen!
Kram på Er!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “FYLLD AV HOPP

 1. Åh, vad fina byxor! Har tittat på dem och är sugen på att klicka hem dem. Hur är de i storleken? Vilken storlek har du?
  Ha en trevlig kväll!
  Tess

 2. Hej,
  Hittade just din blogg och bläddrar lite bakåt. Dina soffbord är så fantastiskt snygga! Varifrån kommer dom? Precis lite såna jag själv gått och letat efter. Ser också annars jättesnyggt ut!

  Ha det gott!
  Hälsn.
  Camilla

 3. Hej Camilla!

  Vad kul att du har hittat hit, hoppas du kommer att trivas, jag har själv inte bloggat så länge, men är glad för varje ny läsare jag får 😉

  Borden är köpta på Mio.

  Trevlig dag önskar jag dig!

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »