0 0
Read Time:2 Minute, 14 Second
Men inte vilken Tull som helst…

Nu pratar vi Tullhuset, och när man blir fast där är det en härlig känsla som sprider sig i kroppen, precis på samma sätt som julen börjar sprida en härlig känsla och  sin glans över oss. Vi närmar oss med stormsteg och som jag skrev igår så har Tullhuset Julmingel imorgon
Onsdag 20 november
Kl 16 – 20

Tänkte att jag skulle redan idag försöka ge Er lite jul och inspiraton och har tagit fram några av mina favoriter från Tullhuset, för Er som inte finns i närheten och kan komma under kvällen så vet ni att dom även har en Webbshop ni kan handla från!
 Bilden är tagen  i vintras när snön knastrade under skorna

 Mountain Works
Jackan man inte kan låta bli att tycka om! Lätt och smidig, varm och snygg, en favorit jacka i vinter.
Finns Här
 Jeans från Day som ofta sitter på mina ben.
Hittar ni Här
Fransbootsen passar till allt.
Hittar ni Här

Klänningen använder jag nu med ”strumpbyxor” under… Bara älskar den <3
Finns i butiken, min ringer ni dit kan dom säkert hjälpa er 😉
Primebootsen hittar ni Här

 Bälten är för mig en snygg accessoar, nåt som är snyggt och prisvärt är dessa bälten från Liebeskind Berlin, har flera stycken…
Hittar ni Här
Tröja Hunkydory 
(vid intresse, ring butiken)

Förra veckans inköp hos Tullen
Tröja Hunkydory
Byxor Cycle
Jacka/kavaj i sweetshirt material, fick också följa med hem förra veckan, kommer från RA-RE
finns i butiken…
Dom här fina renarna finns hos mig under julen.
Dom hittar ni Här
Nu tändas tusen juleljus…

Ett ljus som doftar helt gudomligt som jag fann på Tullen sist jag var där
Hur många gånger tror ni att jag kommer att blåsa ut det här ljuset 😉
Från TineK finns Här
Krydda i livet

Har fastnat för Nicolas Vahés härliga kryddsorter, har en hel familj här hemma nu
Här hittar ni allt från Nicolas Vahé
Förra julen hemma hos mig, längtar tills att få ta fram allting igen.
Mycket julsaker hittar ni både i butiken och Här

 Jag bjuder på en fantastisk god cheddar ost från Boxholm som även kommer att finnas till försäljning i butiken under kvällen.

Kom ihåg att anmäla Er senast idag till katarina@khysingpersson.se

Jag hoppas att ni som kan kommer förbi och provsmakar på den ost jag bjuder på och tar del av alla fina erbjudanden som kommer att finnas i butiken under kvällen och att ni då naturligtvis talar om att ni följer min blogg 😉 Roligt att ses IRL….

Det är en ära för mig att få samarbeta med tjejerna på Tullhuset <3

Tjingeling så länge
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “FAST I TULLEN

  1. Skulle verkligen önska att jag kunde gå till Tullhuset idag. Jag är ju så nära varje dag. Dessutom kul att få träffa dig i verkliga livet. Men tyvärr måste jag fara iväg tidigt idag har själv ett engagemang med att binda kransar och göra misteluppsättningar inför julmarknad. Typiskt! Önskar att allt blir bra i Västerås idag för dig och att du kommer tillbaka och gör fler event där. Ha det gott! Kram Maria

  2. Asch då, detta såg jag lite försent! Det hade varit roligt att komma och äta ost ;=) Jag är hemma och vårdar snuva istället. Ha så trevligt och ser fram emot bilder förstås. kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »