0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second
TISDAG

Och när man öppnar balkongdörren så möts man av denna syn, är det inte härligt??


 OCH SNART MIDSOMMAR
Nu får vi hålla tummarna att vädret håller i sig, det brukar ju kunna ha en tendens till ett något sämre väder när midsommarafton närmar sig. Men förra året var det kanonväder, i alla fall här i Stockholm. Jag kommer ihåg det så väl för jag landade på Arlanda vid tvåtiden på eftermiddagen efter att jag varit i London i två veckor, och möttes av ett strålande väder!
Men enligt yr.no som är den bästa sajten, tycker jag, att se vädret på så ser det riktigt bra ut på fredag 😉
Så jag förbereder mig på klänning, sandaler, picknick i det gröna och en lång härlig kväll med grillning, vin, snaps å ja, allt vad midsommarafton skall innehålla.
KÖKSBORDET
Sommar ute sommar inne…

Just nu är hela jag sommar, inte för att jag kanske utstrålar så mycket värme, ljus, solsken och allt det där själv, men jag känner mig ändå somrig på nåt sätt, kan inte förklara varför, men känner mig glad och lycklig j (om jag inte känner efter med min onda rygg vill säga, men det glömmer vi ett tag nu) och har även flyttat in sommaren till mitt kök, eller närmare bestämt till mitt köksbord…

Pijoner, sommar Magasin ELLE och jordgubbar, kan det bli mer somrigt??
Till det hör att det blev en fräsch sommar lunch också, var i närheten och jobbade så jag kunde lika gärna åka hem o äta istället för att ta nån snabbmat någonstans
Salmalax provat den någongång??
 Supergod för att göra egen Sushi, till det färsk avocado och soya med wasabi, lätt och fräscht!
Gårdagens middag

Blev precis som jag trodde…
TACOS

Nedräkning…

Nu har dessutom nedräkningen börjat, bara en vecka kvar (nästan) tills det bär iväg igen mot varmare breddgrader, och den här gången tänker vi stanna borta i två veckor!! Så när jag känner mig sysslolös, vilket jag nästan aldrig gör, så bläddrar jag igenom Tax Free katalogen, då känns det ännu mer semester 😉
Vart bär det av den här gången då?
Tänkte skicka med mina favoriter just nu innan jag säger hej svejs och drar vidare…
Sköt om er raringar!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »