0 0
Read Time:23 Second
Då var det dags igen…

den svenska avundsjukan har slagit till och personer som har åsikter om både det ena och det andra har hört av sig, det finns ett svensk ordspråk som heter sköt dig själv…. men istället för att ta det uttrycket tänkte jag säga så här istället..

Och eftersom jag älskar mig själv så spenderar jag mycket av mina pengar på mig själv, och jag är lycklig! 
Hoppas ni allesammans får en fin dag!
Tjingeling
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “DEN SVENSKA AVUNDSJUKAN

 1. Ja visst är det konstigt att vissa människor inte kan se att andra har det bra och glädjas med dem. Jag tycker att det är roligt att läsa din blogg. Jag tycker även att du bryr dig mycket om dina nära och kära. De som ”pratar” vill säkerligen ha det precis som Ni har det. Jag brukar säga att det är de som pratar som är olyckliga.
  Hoppas att du får en bra semester, såg att det är dags för en resa snart:)
  kram
  Louise

 2. Men kära nån, tänk att en del saker verkligen kan sticka i ögonen på en del. Du gör ju som DU vill! Njut av livet. Det mesta är ju ändock mest saker, döda ting man inte har någon som helst glädje av vid andra tillfällen i livet. Jag är själv ganska tråkig och bygger högar med slantar men det är ju ingen som ordar så mycket om… hehe! kram Milla

 3. Hjälp så tröttsamt med avundsjuka människor! Du inspirerar mig oerhört mycket och jag glädjs med dig. Fortsätt i samma anda och låt de bittra ”svettas” av avund;-)

  Kram C

 4. Som jag sagt förut Helen..stå för den Du är å bry dig inte om folk som ej kan kontrollera sin avundsjuka..
  Ha en skön semester å var rädd om dig..
  Kram Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »