0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second
SITTER MAN I EN KANOT IGEN!
Å så kul!!
GODMORGON SÖNDAG

Vaknar upp och ser att vädret inte är lika fint idag, men ändå väldigt varmt, så idag tänkte vi ”luffa” runt lite i Stockholms Skärgård, till ställen där vi kan ta oss med båt eller med färja, då är det skönt om solen inte lyser från sin allra bästa sida.
EN DAG PÅ HAVET

Ja igår var det dags igen, efter 30 år! Som ung tävlade jag nämligen i kanot, men efter att den karriären tog slut har jag inte satt mig i en kanot, vet egentligen inte varför, men igår var det dags, å gud så kul det var!! Nog för att man inte hade samma styrka och kraft längre men tekniken fanns kvar. Men det var en härlig känsla att glida fram där på havet och samtidigt tänka sig tillbaka under alla dessa år, hur man tränade och tävlade och även igår kom tävlingsinstinkten tillbaka och man paddlade på rätt fort emellanåt, ja det var härligt!
Torrpaddling
Filip tyckte det var bäst att sitta på land och prova paddla… haha… nej, jag bara skojade, här sitter han och ställer in pedalerna, men däremot är det första gången han sitter i en enmanskajak och ska paddla, lite nervös måste jag nog erkänna att han var 😉
Men det gick jättebra och han vill dessutom göra om det, kan väl inte bli bättre betyg!?
Men ut på havet ska man inte bege sig själv så självklart hade vi kanotexperten himself med oss 😉
Den efterlängtade fika och…..
…badstunden

Vattnet såg inbjudande och svalkande ut, 20¤
Passar på att gosa med min ”lilla” skatt, har ju inte sett honom på flera veckor nu, dessutom åker han iväg i två veckor idag och ska jobba 🙁
TELEFONEN FLYTER

Filip är väl som alla andra tonåringar, det ska vara elektroniska prylar och datorer hit och dit, men han är faktiskt rädd om sina saker också 😉 så igår när vi skulle iväg och paddla, så var han orolig för telefonen, hur han skulle förvara den, för man kan ju inte lämna den hemma 😉 men då kom han ihåg att storebror Jespers tjej hade en jättebra ”påse” så sagt och gjort, vi åkte och köpte en varsin påse, så det slutade med att både kamera och telefon kunde ”följa” med…
Fick Telenor lite smygreklam också 😉

ZLATANOch så här bor Zlatan själv när han befinner sig i huvudstaden.
När man är ute och paddlar här i skärgården så finns det en hel del fina hus, som man faktiskt skulle kunna tänka sig att bo i 😉
Här tillbringar som sagt var Zlatan delar av sin tid, tror till och med att han var hemma för hans bil stod på gården… granne till honom bor dessutom Mellberg. Lite längre bort paddlade vi förbi Victoria Silvstedt, inte heller helt fel!!
VAXHOLM

”Nästan” som att vara i Porto Cervo eller Bonifacio ,-)
Efter en dag på havet var det skönt att avsluta dagen med en glass på bryggan.
Väl hemma var det dags att börja med maten, dock var klockan redan åtta innan vi satte igång, men Filip hade menyn klar för sig så det var bara att sätta igång, återkommer med våra härliga bilder från middagen lite senare…
JUST DE….

Filip och jag såg en film i fredagskväll
SMÅ CITRONER GULA

Kanske ingen ”värsting” film, men söt, gullig och lite sorgsen så jag kan i alla fall ge den 
2+/5

Ha en fin söndag så ses vi lite senare…
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »