FRÅN ETT VI TILL ETT ENSAMT JAG

0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second
ATT KASTAS IN I VERKLIGHETEN

Det går fort från att i två veckor ha varit i himmelriket, fått njuta av god mat, fina stränder, uppleva nya platser, haft sällskap dygnet runt till ett ensamt jag igen. För det är så det blir, när man kommer hem kommer även verkligheten ikapp igen, och den bistra sanningen att man nu igen är ett ensamt jag. Men det är ju så livet ser ut, och jag ska, precis som alla andra dagar, se till att få ha det bra och njuta.
PACKED WITH LOVE

När jag kom hem hade det i alla fall kommit ett paket ”packat med kärlek”, alltid något 😉
Och där i fanns dom fantastiska krukorna från Skultuna Flower Pot
Hittar ni HÄR
Nu återstår bara att göra i ordning i sovrumsfönstret, men det innebär nog att jag även behöver byta lampan som står där, men väntar nog ett tag med att köpa nya blommor, nu på sommaren är man ju inte hemma så mycket och dålig som jag är att vattna blommorna så kommer dom torka ut hur jag än gör, så det får bli nya fräscha efter sommaren istället, ett projekt att se fram emot 😉
BLÄCKFISKEN

En nygammal ”pryl” som stått här hemma ett tag, som en väninna påminde mig om att jag inte har visat på bloggen är ljusstaks bläckfisken, ibland ställer man bara in saker på skåp och hyllor och sen glöms det bort, men här kommer den till slut…
Finns hos Artilleriet
Att behöva tänka på maten…

Man kan ju inte säga något annat än att man blir bortskämd när man är på semester, man sitter alltid vid ”dukat” bord, ska väl erkänna att jag fortfarande inte handlat hem och fyllt på kylskåpet…
Men närheten till ett gott salladsutbud löste dagens ”bekymmer”
LANTLIV

Nya Lantliv hade kommit i brevlådan när jag var på semester, så en skön stund i solen med jordgubbar och färsk parmesan gjorde att man hamnade i semester koma igen 😉
Hoppas ni har haft en härlig och mysig lördag och njutit riktigt ordentligt, vad ni än har gjort. Och vad ni än gör här i livet…..

Follow your heart!

Trevlig lördagkväll raringar!
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “FRÅN ETT VI TILL ETT ENSAMT JAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »