Är ni laddade för fredag och dagens outfit?

0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Sköna fredag, välkommen! Jag har en förkärlek till fredagar, det bara är så och den här veckan är ingen skillnad. Jag har varit så trött den här veckan och sovit så dåligt på nätterna så jag är helt slut. Sen har det varit många nya intryck, har börjat en utbildning den här veckan, varit på konferens, haft ett event gällande Palett & Co i en butik, varit på en supermysig bloggmiddag med ett gäng härliga tjejer och nu är det som sagt var äntligen fredag. Och vad tror ni jag ska göra? Ja just det, tvätta av mig makeupen, sätta på mig myskläderna och krypa upp i soffan. Jag ska absolut göra ingenting!! Har inga större planer för helgen heller vilket känns väldigt bra.

Det har varit tidiga mornar eftersom jag oftast åker till gymmet före jobbet och kommer hem sent, vilket innebär att jag inte alltid hinner knäppa kort på dagens outfit, så den här veckan har jag inte lyckats få ihop alla outfits på bild, men jag bjuder på det jag har.. hoppas ni blir nöjda med det iallfall 🙂

Tröja Gina Tricot halsduk Burberry bälte Gucci skor Nude Tullhuset Living

Topp Ganni kofta ZARA bälte Gucci byxor Mos Mosh boots Nude väska Louis Vuitton

Kofta Busnel och halsduk MODES STOCKHOLM Butiken GEIST jeans ZARA boots Nude

Topp H&M bälte Hermes byxor 5 units Butiken GEIST

Tröja och byxor ZARA boots CC Skor väska Louis Vuitton

Leo tröja ZARA fur väst Nordiska Hem Life Style byxor Mos Mosh sneakers Scorett bälte Gucci väska Louis Vuitton

Det är vad jag kan bjuda på från veckan. Jag hoppas ni inspirerats och att ni får en härlig fredagskväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Är ni laddade för fredag och dagens outfit?

  1. Så himla snyggt!???? Har letat efter den svarta stickade tröjan från Zara.. Men den finns nog inte kvar.. Ha en fortsatt trevlig helg! Kram ?

    1. Tack! Det är en special utgåva. Finns bara på ZARA på Hamngatan här i Stockholm om jag förstått det rätt ?
      Kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »