HÖSTEN BÖRJAR SAKTA FLYTTA IN I GARDEROBEN

0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second
FREDAGSFYND

Riktigt nöjd med fredagens fynd från Lindex
HEJ SVEJS PÅ ER!

I dag är det lördag och min älskade lilla skatt kommer till mig, dock bara i två dagar eftersom jag måste åka iväg på måndag morgon, men oj vad jag ska krama på honom, det var så längesen jag såg honom nu!!
HÖSTNYTT

I butikerna bara haglar det in höstnyheter, kanske inte så konstigt eftersom vi är på väg mot höst, men i alla fall så var jag iväg igår och lämnade in min New York Monument för inramning och vägg i vägg med butiken ligger Lindex, och där kan man snabbt och enkelt slinka in och fynda ibland, och det var precis vad jag gjorde igår. Tänkte visa er vad jag köpte, om ni skulle bli sugen, så det inte hinner ta slut..

Lindex rockar 😉
En utsökt lunch..

Fredagens lunch intog jag på Brillo med en av mina supergulliga väninnor, har inte sets på länge så vi blev sittandes en stund och tjattrade, provade en ny sallad idag, brukar ju äta den med pilgrimsmusslor, men det bytte jag ut mot en sallad med prosciutto, chili, ruccola, mozarella och persika, å jösses vad gott det var, nåt som kommer att lagas här hemma också.
Mumsfilibabba
Och så här såg gårdagens ut…
Klänning och väska Michael Kors

En liten smygtitt…

Det är många som har frågat vad det fanns i mina påsar från Köpenhamn, tänkte hålla på dom lite grann, men ni kan få se dom på galgen i alla fall, det är ju som tur är inte riktigt väder för dom ännu..
Leopard ”pälsen” är från by Malene Birger
Dunjackan är från Moncler

Nertill på jackan och på ärmarna är det som virkade mönster

I <3 it!!
Startade denna lördag med ett träningspass, nu är det dags för lite mellis innan jag ska hämta upp lille mannen, idag blir det nog en utflykt till nån av öarna runt om i skärgården, dom har ju lovat bra väder så man får ju passa på och hålla sommaren levande så länge man kan.
Bättre sent än aldrig, nu är det riktiga mellanmål och bra mat som gäller.
En fin fin lördag önskar jag er alla!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »