ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

0 0
Read Time:2 Minute, 37 Second
SEGWAY

Vilken rolig dag vi hade igår, med mycket skratt och lite rädsla. Har ni åkt Segway någongång? Det hade jag aldrig gjort, så med blandad förtjusning ställde jag mig på denna maskin och tänkte meddetsamma, hur ska detta gå? Jag trodde, när Filip och jag pratade tidigare om detta att man skulle gasa, men det gör man ju inte, utan man gasar och bromsar genom att luta sig framåt och bakåt… haha..
Here I am

Vi hade hyrt dom i drygt en timme vilket innebar att vi hann Djurgården runt och vi tog oss fram på både asfalt och grus, så himla skoj det var! Det kommer vi att hyra fler gånger.. Efter den turen blev det en skön stund i solen med lite mellanmål på TGIF i Kungsträdgården.
Som dom flesta gånger när min skatt är här går tiden så fort, förutom att varit ute på vår Segway tur idag så har lille man i vanlig ordning gått en ”liten” shoppingrunda, Ralf Lauren, Replay, Gant… han är billig i drift min lille man! Jag hoppas jag får ta lite kort på honom så ni kan få lite tips till era män 😉
Middag alla dagar..
Ja middag behöver man ju äta, så även igår, och under tiden middagen så smått började göras i ordning så förberedde jag glassen.

Var lite mycket, (trodde inte jag…) att pyssla med, först skulle äggulan separeras och sedan skulle den vispas med socker. Efter det skulle grädden hettas upp på spisen, men inte kokas, sedan tillbaka i bunken och vispas med ägg o socker, efter de tillbaka på spisen igen, därefter direkt in i kylskåpet där den skulle stå i 8 timmar och kallna. Så idag kommer jag att göra klart den, det vill säga köra den i den glassbunken som jag köpte till min KithenAid här i veckan, ska bli spännande att se hur det blir! Den här gången valde jag polkagrisar att ha i, tycker det är så gott i både glass och bakverk.
Återkommer om resultaten!
Åter till middagen som till kvällen bjöd på grillat kött, en gudomlig sallad, bea sås naturligtvis och potatisgratäng för den som ville, dock inte jag då!
Lite pics från middagen… 
Älskar min lilla bordsgrill, den har kommit till mycket användning under denna härliga sommar

Lille man hade beställt jordgubbar och vaniljkesella till dessert, och vad tror ni stod på bordet till dessert…
Jordgubbar & vaniljkesella


Så såg våran härliga lördag ut, hur såg eran ut? I dag är det träning, packning och glass tillverkning som gäller och sen det värstaste av det värsta…. Lilleman åker ifrån mig igen!!! Önskade så att jag inte behövde resa bort imorgon så han kunde stanna kvar några dagar till den sista sommarlovsveckan, men vi får ta en liten weekend senare och rå om varandra ordentligt <3 Jag kallar honom för min lilla trots att han är så stor, men för mig kommer han alltid att vara min lilla 😉
Vill avsluta med att tacka för alla fina kommentarer och mail jag fick från inlägget igår, kul att ni tyckte om tipset från Lindex!
Fler tips kommer 😉
Sköt om er och ha en bra söndag!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

  1. Vad mysigt och gott allt ser ut! Kändes som ett lite krångligt recept att göra glass, jag har en ”vanlig” glassmaskin men har nog använt lite enklare recept. Det finns en massa olika recept på nätet för glassmaskin, experimentera är kul! Jag gillar rabarberglass… kram Milla

  2. Hej Milla!

    Hoppas allt är bra med dig. ja gott blev det men lite krångligt, men då ska jag googla lite på recept, blir ju så mycket godare om man gör det själv 😉

    Kram
    Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »