0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second
HÄR SKA FIRAS!!
1 ÅR OCH 200 000 BESÖKARE

Jag är så glad, och jag har Er fina rara läsare att tacka! Det är bra precis ett år sedan jag började blogga, jag hade inga förväntningar alls på mitt bloggande, hade inte många som jag trodde skulle följa mig här på 
Vitae Stilo men idag sitter jag här, ett år senare och har idag kommit upp i 200.000 besökare, jag kan inte fatta det! Jag hoppas att ni fortsätter att följa mig och jag hoppas, om ni tycker om det ni läser, att ni sprider min blogg bland era vänner, för det är ju som sagt var ni och era fina kommentarer som gör att jag får min inspiration och energi till att skriva här varje dag.
ATT FIRA

Jag såg imorse när jag gick in och tittade på antal besökare att jag idag, kanske kanske, kunde komma upp till 200.000… och det finns ju bara ett sätt att fira det på… med champagne! Och till det tänkte jag baka något gott snacks, och vad passar väl bättre till champagne än mörk choklad <3
CHOKLAD MED NÖTTER OCH COCOS

Recept

150 gr mörk choklad
200  100 gr torrostade jordnötter
100 gr cocos

Smällt chokladen över vattenbad, rör i jordnötterna och cocosen, skeda sedan upp det i muffinsformar och ställ kallt i 1 timme!

Ps! Testade igår och jag föredrar mindre nötter så ni kan gott och väl bara ta hälften av dom, annars bör mer choklad tas med 😉

Supergott tillbehör till drinken

Så på detta sätt kommer jag att fira och ha det bra ikväll, ni kan inte ana vad glad jag är, jag hade som sagt var inga förväntningar alls på mitt bloggande, men nu när det bara blir fler och fler besökare så hoppas jag kunna göra något bra utav den här bloggen!
Återigen ett STORT TACK till Er alla som följer mig och mitt liv till vardags och till fest!
SKÅL!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “1 ÅRS JUBILEUM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »