0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second
TALLINK SILJA LINE


Godmorgon alla rara läsare!

Det är många av Er som hört av er, både här på bloggen och på Instagram och frågat om det är jag som är med i reklamfilmen för Tallink Silja Line, och det är det. Som jag skrev om för några veckor sedan så var jag med på en reklaminspelning, och det var för just Tallink Silja Line.
Nu går ju allt väldigt fort i filmen så jag måste säga att ni är väldigt uppmärksamma som ser att det är jag 😉
Här kan ni se reklamen
LILLÖRDAG

Och redan har vi onsdag och Lillördag här, härligt! Har så mycket roligt att fixa och ordna med nu, både på jobbet och privat, har lite svårt att vara strukturerad, vill vara överallt hela tiden.

Kul också att ni tycker om mina tips inför hösten. Maila mig gärna och berätta om ni hittar nåt fint som jag kan tipsa dom andra läsarna om, både vad gäller kläder, inredning, recept eller nåt annat kul jag kan berätta om.

TRÄNING

Här går träningen på högvarv, vi har fått ytterligare en tjej med i vårat träningsgäng, jätteskoj! Jag försöker kämpa med min fot och min onda rygg, ibland är det väldigt illa, men ska göra allt för att komma upp i mina två mil varje vecka.
Fick brev av läkaren igår och tyvärr så lär det nog bli en ryggoperation 🙁 men inget jag kan oroa mig för nu, det får jag ta när det kommer, huvudsaken är att jag blir bra!

Vi ses snart igen raringar!

KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “JA, DET ÄR JAG….

  1. hahah så roligt! Den reklamen har jag ju sett flera gånger men inte tänk att jag faktiskt kanske skulle känna någon i den, vad kul! Du är super snygg som alltid här också:) Skall bli så kul att se dig IRL!

    Ha det bäst!
    kram CC roomofkarma.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »