0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second
 AS TIME GOES BY

Kan nån berätta för mig vart tiden tar vägen? Jag skulle behöva ha några fler timmar på dygnet för att hinna med, men det skulle ni säkert också behöva ha… Förutom jobb och skolarbete så är det så mycket jag skulle vilja göra, just nu pågår också en rensning i garderoben, och den här gången ska jag försöka ha en Bloppis!
Hemtrevligt med blomster..

Äntligen en vecka där jag bara är hemma utan resor med övernattningar så då passade jag på att köpa lite färska blommor, det blir så levande här hemma, piggar upp mig själv i min lilla Casa

Så får vi hoppas att dom mår bra hemma hos mig och lever länge, för vissna blommor blommar aldrig mer…
NYTT RECEPT

I helgen fick ni recept på en liten godbit med choklad och nötter, när jag smakat av den riktigt ordentligt var jag inte riktigt nöjd, så i måndags när jag bakade dom igen så gjorde jag om receptet lite grann..

Och nu har jag verkligen fått till det, det nya receptet är så här:
150 gr mörk choklad
100 gr coccos
100 gr pistagenötter
Värm chokladen i vattenbad
blanda sen ner coccosen och nötterna
Klicka ner smeten i muffinsformar och ställ kallt ca 1 timme.
Blir ca 6 – 8 stora formar fyllda till nästan hälften
(GI RECEPT)
Bästa kastrullen

Leilas emaljkastrull är en favorit i köket, bränns aldrig vid och super lätt att diska ren

Finns att beställa Här
Nej kära vänner, nu måste jag sätta mig och plugga lite grann, skola resten av veckan och snart kommer en väninna så jag måste hinna förbereda lite middag som jag ska bjuda på också….
Ha en skön onsdagkväll raringar!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “NYA BLOMSTER OCH RECEPT

 1. Hej!
  Såg ditt recept på lax med marinerade tomater här om dagen, såg jättegott ut! Ska testa till helgen. Undrar om du har några tips på bra kokböcker(både ”vanliga och nyttiga” kokböcker)? Alltid kul med nya recept och inspiration!

  Trevlig Kväll!
  Therése

 2. Hej Therése!

  Dom böcker som jag hämtar dom flesta recept och ideér ifrån är GI böckerna av Ulrika Davidsson.

  Och laxen blev verkligen supergod! Fler recept kommer dom närmaste dagarna.

  Kram
  Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »