0 0
Read Time:2 Minute, 39 Second
VART HITTAR MAN DOM?

Jag är fascinerad över vart dom hittar dessa nya hollywoodfruar, och hur kan man ställa upp i tv under dom här förusättningar? Men självklart sitter jag som klistrad framför tv:n, nästan med handen för ögonen ibland för jag tycker att det är så pinsamt, men ändå så bra att jag måste titta… ja det är med blandade känslor!
Men allvarligt, Gunilla Persson , där kan inte hissen gå ända upp!
Och nys Siv Cotton, ja herregud!
Samtidigt så vet jag ju att jag sitter där och tittar nästa vecka igen 😉
Så var det torsdag igen!

Den här veckan känns det som att jag ”bara” har pluggat, tränat, rensat i garderoberna, lagat mat och jobbat. Flera av kvällarna har jag dessutom haft lite väninnor på middag, så himla mysigt. Det blir ju lite si och så med det under sommaren när man har semester olika perioder och bortresta om vart annat.
Men nu är vi alla tillbaka och kan börja umgås igen!
Har nu i alla fall börjat förbereda en Bloppis som jag hoppas hinna få in under helgen, men igår när min väninna var på besök så nöp hon en hel del både till sig själv och sin dotter, men det finns lite kvar till Er också 😉
Att tänka på vad man äter!

Det har jag INTE gjort under sommaren, då har det ätit och druckits och njutits, men så får man ta konsekvenserna också. Så nu försöker jag tänkta lite extra på vad jag äter, och hittills har det går riktigt bra, tänkte även dela med mig lite av recepten lite då och då, för man behöver alltid lite nya mat ideér, eller vad tycker ni?
Gott till lunch om man vill ha lite lättare, eller inte har eller ska träna…
Keso, blåbär, cashewnötter, ägg och avocado
Middag äter vi varje dag…

Falukorv med rostade grönsaker
Det här tillagade jag häromdagen, blev supergott!
Hade en falukorv med 82% kött, skar skivor i korven och mellan varannan skiva lade jag en stark riven ost, och mellan varannan skiva hade jag blandat dijonsenap och ketchup.
Paprika, zucchini och morötter blandades och över det strödde jag lite olja och kryddade med salt, peppar och örtagårdskrydda.
Smakade gotteligott!!
Att skapa ett beroende

Är ju faktiskt väldigt lätt, och sen jag bakade mina goda (GI) chokladkakor har det blivit ett måste som mellanmål eller kvällsfika tillsammans med en kopp te..
I dag har jag suttit i skolbänken hela dagen och nu tänker jag bege mig ner på stan för att äta middag med en väninna innan vi skall på ett mingel på NK, där skulle det bjudas på lite tilltugg, dryck och modevisning. Börjar inte förrän 20.30 så det blir en lång dag idag, och imorgon är det skola igen, men efter det ska jag ta fredag!! Dessutom inte vilken fredag som helst, utan min lilla skatt kommer i helgen, men har jag otur i helgen igen så kommer han inte förrän på lördag för han skulle visst ut på nån bilträff med storebror på fredagkväll, stora killar! Och han har världens bästa storebror (och hans tjej) som tar hand om Filip så väl.
Love U <3
Dags att rusa..
Tjingeling

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “DESSA HOLLYWOODFRUAR

  1. Ska verkligen göra den där korvrätten. Verkade supergott. Får bli en middag till veckan för mig och min dotter.Tack för tipset. Och Hollywoodfruar började titta och håller med dig med handen för ögonen men ska se på tisdag igen. Kommer att bli kanonkul tisdagar i höst. Jag har ett toppenbra steppass först och så hem och se fruarna. 🙂 Trevlig helg och kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »