0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second
SOLBRÄNNAN

Ja den börjar ju faktiskt att försvinna, i alla fall på kroppen, men i skärgården finns det ett ställe, alldeles vid havet, där man kan fika, äta glass eller ta en god lunch, som heter Solbrännan och det var precis vad jag gjorde i går..
Det var soligt värre 😉
Solbrännan
Solvarma stenar

En sallad i solen

En bloggerska i solen
Och ett trevligt sällskap i solen
Jag älskar sol!!
Jag skrev i lördags att sommaren levererar och det fortsatte den även att göra i söndags, det är helt ofattbart! 24* hade jag i solen denna fantastiska dag, det var varmare igår än vissa dagar här under sommaren, det blåste ingenting och det fanns inte ett moln på himlen, nu går jag bara och håller tummarna att man ska få några helger till utav detta vackra väder, för som sagt, nu kan det ta slut när som helst, men några dagar till vill vi väl ha? 😉
Och som jag hoppas ni förstår så går jag ju inte ut naken, så inte igår heller.. haha.. kjolen är en ”gammal” och kommer ifrån InWear, toppen är från Lindex och skorna från Tullhuset.
Bara det att kunna gå så här lättklädd är ju en ära…
Jag ser upp till Er alla mina fina läsare 😉

Det är dom små detaljerna som gör det 😉
Så såg min fina söndag ut innan det var dags att åka hem och äta lite god mat med ungdomarna innan dom skulle åka tillbaka ”hem” igen, tiden går så fort när dom är här. Och som vanligt satt jag här när söndagkvällen kom, förutom att jag hade tråkiga tvättstugan då, så var det ett stort hål i mitt hjärta av saknad <3
Från Mig till Er, en riktigt stor BAMSEKRAM och tack för att Ni finns och för att Ni läser just Min blogg!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »