0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second
SKÖNA HEM

Tänk att jag aldrig blir klar här hemma, men så är det säkert för er också när ni håller på och flyttar om, köper nytt och ångrar sig! Nu har jag hållit på här hemma i över 1,5 år men blir nog aldrig klar… I dagarna här har jag flyttat runt saker i alla rum, och sen är jag så osäker på om jag ska ha mitt tittskåp kvar
Tittskåp från Bazaar
(Bilden är lånad från Bazaars hemsida)
Skåpet är supersnyggt men det passar inte riktigt in där jag har det, sen får jag inte plats med det någon annanstans heller, så nu går jag i valet och kvalet om jag ska sälja det, i går kväll var det väldigt nära att det åkte ut på blocket… får suga på karamellen en stund till innan jag bestämmer mig 😉
Hemma hos reportage…

Många av er kära läsare efterfrågar ett ”hemma hos” och det kommer, jag håller på, knäpper bilder för fullt, men från det att jag började knäppa bilder så har jag hunnit flyttat om, men ni kommer och får se alla bilder till slut i alla fall tänkte jag 😉 men det dröjer ett tag till…
Men häromdagen fick jag ett tips av fin fina bloggerskan Starwoman om en ny snygg matta, och här hemma hade jag börjat ”tröttna” på köksmattan, så det här blev ett riktigt fynd, älskar att fynda!
Så gillar ni den här mattan ska ni skynda er till Rusta 😉

När jag ändå kikar in så får ni en dagens också…
Skjorta Line of Oslo


Please Jeans och skor Via Vai

Och med det tackar jag för mig för idag.. men självklart ses vi snart igen!
TjingelingHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »