0 0
Read Time:2 Minute, 50 Second
FRIENDS AND ENEMIES

Jag tycker inte om dom, vi är inte kompisar, snarare fiender, men det är bara jag som vet om det, det där lilla krypet fattar inte hur illa jag tycker om honom (henne).
Nu har vi Lillördag vänner!

Är det inte härligt! Och sommaren finns fortfarande med oss, och det innebär ju att dom här små krypen fortfarande finns bland oss… ja jag kan inte riktigt rå för det, men jag tycker inte om sånt som kryper omkring, ja, jag vet att dom fyller sitt syfte, men nej, jag är inte kompis med dom!
Men nåt annat som glädjer mig och som just nu står i blom är björnbären

Tycker dom är så vackra när dom börjar skifta färg
Hur känns det nu allesammans, att vara tillbaka i vardagen och jobbet? Går det bra? Själv har jag ju jobbat större delen av sommaren så för mig känns det som att det är dags för semester… men det går inte riktigt än, har ju dels jobbet och sen mitt examensarbete som jag måste bli klar med.
Hade möjligheten att äta lunch hemma idag, försöker ju göra det när jag jobbar här runtomkring, det är så skönt att slippa lunchrestaurangerna, blir lätt samma hela tiden, och om man nu ska tänka lite mer på vad man äter är det ju alltid lättare att laga till maten själv…
Paprika halvor med currysill

Har ännu inte kommit egenom IKEA katalogen, men det lilla jag sett ser ju fantastiskt ut! Dom hänger verkligen med i trenderna
Om ni vill ha recept på den goda currysillen så kommer den här:
CURRYSILL

3 port
1 burk Abbas 5 minuters sill
½ dl gräddfil
½ dl majonas
1 msk mild curry
salt & peppar
2 msk dill
1 paprika/portion
Skölj av sillen, blanda gräddfil, majonäs, curry och dill, rör sedan ner sillen i blandningen. Dela paprikan i två delar och fyll halvorna med sillröran.
Yummie!!
REVIVEKLINIKEN

Min superduktiga väninna jobbar som hudterapeut på Revivekliniken på Östermalm här i Stockholm så efter jobbet var det dags att göra rent huden från sommaren, så nu sitter jag här och är som ett sandpapper i ansiktet, gjorde nämligen en syrapeeling, resultatet blir ju grymt, men först då efter några dagar, sen man tappat all den torra huden… men man känner sig så ren och fräsch efteråt.
Det är skönt att ta hand om sig själv
Om ni själva inte har möjlighet att gå på ansiktsbehandling eller några andra kroppsbehandlingar rekommenderar jag er att själva göra kroppspeeling en gång i veckan och ansiktspeeling med efterföljande mask två ggr/vecka, ni kommer att få se ett strålande resultat!
Leverans på väg…

För er som handlat på Bloppisen kan jag meddela att paketen är postade idag och på väg hem till Er….
Middagsdags…

Precis som alla andra dagar måste man ha något i magen och ikväll tänkte jag göra nötfärsbiffar med citronmarinerad blomkål (tycker egentligen inte om blomkål, men jag ger det en chans) så medans köttfärsen står och gottar till sig har jag passat på att duka…

Trevlig spis!
Nu hoppas jag att ni tar tillvara på denna fina kväll och myser riktigt ordentligt, imorgon är det torsdag och en dag närmare helg, visst är det härligt!
Sköt om Er!
KRAM
PS! Skickar med en väldigt slapp dagens idag… DS!
Dagar som denna, när man ska träffa kunder som man känner väldigt väl kan man ha en sån här klädsel 😉
Shorts Maison Scoth, skor Adidas, Stella McCartney och t-shirt från LindexHappy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “IMSE VIMSE SPINDEL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »