0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second
FANTASTISKA LÖRDAG

Vaknar upp till en helt underbar lördag, solen skiner och vid min sida har jag min älskade son <3 (men en fattas).
Det är en helt underbar känsla att ha denna ”man” vid sin sida, för det är ju nästan så att han blir min ”man”.. haha.. missförstå mig rätt! Han tar hand om mig när han är här, hjälper till med det jag själv inte kan göra här hemma, bär och hämtar saker som är tunga från vinden osv…
I dag fick jag även en liten ”godispåse” utav honom, han är bara för go!

I’m falling in LOVE <3
Förutom denna fantastiska överraskning så startade vi dagen men en lång och skön frukost framför morgon tv, det är ju inte varje dag man gör det..
Riktigt myspys med andra ord 😉
Nu har vi även bestämt oss vart vi vill åka iväg här i höst så idag har vi bokat en kort weekend i ett förhoppningsvis varmare land så vi kan sola och bada och äta gott i tre dagar (och shoppa) så om några veckor bär det iväg, kul att ha något att se fram emot 😉
I dag har vi njutit utav solen ute på Djurgården men en härlig lunch på Strandbryggan, bilder kommer senare, men nu ska vi luta oss tillbaka, ha det mysigt och vara rädda om varandra <3
Hoppas att ni haft en fin dag och att ni får en härlig lördagkväll.
KRAMAR
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »