0 0
Read Time:56 Second
RELAXDet tror jag många tillsammans med mig är, dålig på att relaxa, ta det lugnt, att bara vara, och min dröm är att någon gång få ett stort badrum där jag kan ha ett fint badkar, kanske en bastu eller varför inte en jacuzzi!?
Så pass stort så jag verkligen känner att det är ett RUM. Det finns säkert flera stycken av Er som redan har det… men jag har det tyvärr inte, och skulle jag sätta in några av dom dröm möblerna som jag hittade hos Westerbergs häromdagen i mitt badrum skulle jag få ta bort både delar av hallen och sovrummet, men det kanske skulle vara värt det 😉
Jag måste bara få visa Er dessa underbara bilder på badrummen och utsikten, en dröm? Ja visst!

Tänk om… tänk om om inte fanns 😉
Jag blev i alla fall förälskad och hoppades att jag skulle kunna ta det lite lugnare än vad jag gör idag om jag hade dessa möjligheter…
Vill ni botanisera och drömma Er bort själva kan ni göra det Här
Själv ska jag gå och ta en dusch i mitt badrum 😉
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »