0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second
HÖSTNYTT I MAKEUP VÄSKAN

Jag vet inte hur det är för er, men för mig är det väldigt lätt och ”självklart” att uppdatera garderoben när höstnyheterna kommer, däremot är jag sämre på att höst shoppa till makeup väskan, lätt att man håller sig till det man alltid haft. Det finns många bra märken, men när det gäller makeup så är dom två främsta Lancome och Chanel mina favoriter.
Tänkte tipsa om mina favoriter från Chanel, dessa produkter har jag köpt på Bybloom, dom har en butik på Söder här i huvudstaden samt att dom har en webbshop. Jag har länkat till webbshopen på alla utom en produkt som inte fanns upplagd där.
Låt Er inspireras av höstens makeup!
En blandning av det goda <3

LE VERNIS NAIL COLOUR nr 601 MYSTERIOUS
LES VERNIS NAIL COLOUR nr 475 DRAGON (ingen höstnyhet)
Nagellacken finns HÄR

LE BLUSH CRÉME DE CHANEL nr 62 PRÉSAGE
Premiär för mig att prova creme rouge, av någon anledning har jag alltid varit emot det och använt mina powder rouge istället, men nu provade jag och den var väldigt lätt att jobba med. 
Rouget finns HÄR
Eyelinern finns HÄR

Ögonskuggor  LES 4 OMBRES nr 43 MYSTÉRE
Ögonskuggan finns HÄR

Singel ögonskuggan  OMBRE ESSENTIELLE nr 101 GRI-GRI
Hittar den tyvärr inte på Byblooms hemsida, men ni kan ju alltid leta den i butik 😉
Det var allt för den här tisdagen, hoppas ni fick några tips och att ni tittar in i nästa veckas TISDAGSTIPS också!
Tjingtjing

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »