0 0
Read Time:48 Second
TORSDAGEN ÄR HÄR IGEN!

Tiden går så otroligt fort, idag är det en vecka sedan Lilleman och jag for till Palma, en härlig resa med sol och värme, god mat och shopping. Och snart är det helg igen och då kommer han till mig igen, men den här helgen blir inte riktigt lika rolig, vi ska nämligen städa på vinden 🙁
Det är många som mailat till mig och frågat vad jag shoppade i Palma, och självklart ska ni få se de… men faktum är att den här gången var det Lilleman som shoppade loss ordentligt, han gick bananas på ZARA man och fick väldigt mycket för pengarna.
Men här kommer min shopping…

Gråa boots som jag föll pladask för, ett spanskt märke.

Aftonväska från Zara

Leokofta också från ett spanskt märke

Topp MaxMara

Poncho MaxMara

Det var det som hamnade i mina shoppingpåsar nere i Palma. Älskar att shoppa när jag är i andra länder…
Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag raringar!
KRAM


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “PALMA SHOPPING

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »