0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second
GODMORGON RARINGAR

Börjar med att be om ursäkt, men jag hann inte in till Er här igår, jag fick helt enkelt inte ihop min dag. Men däremot hade jag en bra dag och en fantastiskt trevlig kväll!
Börjar med att bjuda på en gårdagens på väg till skolan
Den här veckans dagar i skolan har varit väldigt bra och lärorik, tänk att det inte är mycket kvar och att jag snart är klar, men det ständigt dåliga samvetet för examensarbetet gnager ju alltid i huvudet, men under veckan som kommer ska jag ägna några kvällar till att försöka få klart det också!
MIDDAGS GÄSTER

I går kväll hade jag gäster här på middag så efter skolan var det maraton i att handla, duka och förbereda, men sånt tycker jag är så himla kul så det gör jag med glädje 😉

 Fredagsblommor
Självklart skulle ju daggvasen fyllas med blommor inför helgen, ni vet ju att det är en speciell känsla med färska blommor.. eller hur?

Godisskålen är påfylld, den här gången med Pollys nya smak bilar, uppskattades av gästerna 😉
Bordet är färdigdukat för kvällen
Upptänt och klart på bänken i vardagsrummet
Så där långt var allting klart och gästerna kunde anlända, och klockan 19.00, just in time, ringde det på dörren 😉
Tilltugg till drinken
Som tilltugg när gästerna kom bjöd jag på olika sorter av tapenade samt färska Nocellara oliver

Middagen bestod av salladen som jag provade mig på häromdagen samt sesamfröns panerad laxfilé
Super gott!

Några av mina fina middagsgäster
Till efterrätt serverade jag nybakad hallonpaj, direkt i från ugnen, och till det vaniljglass och vaniljsås
Superenkel att göra
100 gr smör
2 msk socker
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl havregryn
Smörj formen och lägg dom frukter eller bär ni vill ha, blanda ihop degen så att den blir slät och fin, strö sedan över den över bären/frukten, in i ugnen på 200* och grädda ca 20 – 30 min, tills pajen fått fin ljusbrun färg.
Servera med glass eller vaniljsås till, jag tog båda delarna 😉
Sen var alla nöjda, mätta och glada!
En helt fantastisk fredag helt enkelt!
Vad gjorde ni för skoj igår?
Breakfast time

Just nu sitter jag och avnjuter en lugn och skön frukost och tittar på denna fina orkidé som jag fick av gästerna igår, passade så himla bra in på mitt bord i vardagsrummet med monument tavlan över New York och vaserna från Kählers <3
Vad händer idag?
Jag ska ut och försöka knäppa lite fina bilder som ni ska får se från det att jag var på Tullhuset här i veckan, sen är det även dags att besöka ”sprutdoktorn” och göra lite ”korrigeringar” 😉
Vad ni än väljer att göra denna soliga lördag ( i alla fall i huvudstaden) så hoppas jag ni får en fantastiskt härlig lördag!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “I’M SO SORRY….

  1. Finaste bloggen, alltid lika härliga bilder och goda förslag!! Du är så himla duktig och glad….. Halsbandet du bar i torsdags är det köpt på Tullhuset? Väntar varje dag på nya fina idéer från dig. Här i Harsa har dagen varit helt underbar <3 . Trevlig Helg // Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »