0 0
Read Time:2 Minute, 20 Second
…. I MITT LIV

Och hur är mitt liv? Ja det precis som alla andras liv passerar, dagar kommer och går, vissa dagar mer spännande än andra. Är väl en person som sällan sitter still och tycker om att hålla igång olika projekt, fast även jag blir väldigt trött ibland. Men när man bor själv så spenderar man tiden på ett helt annat sätt, jag har ju ingen att ta hänsyn till när det gäller mat, tvätt, läxläsning osv. Men jag önskade att jag hade! Klart jag önskade att ”någon” fanns, att mina föräldrar inte bodde 35 mil härifrån och att mina barn inte bodde 10 mil härifrån. Men nu är det så, jag älskar mina nära och önskade dom fanns på närmare håll. Så ibland känns livet väldigt tomt.
Det är tur att jag har min lilla Casa att sköta om, för den tar jag hand om som mitt lilla barn, köper nya saker, matar med kärlek, ja allmänt skämmer bort, som ett litet barn. Skillnaden är att barn växer och blir större, men tyvärr blir inte min lägenhet större, har försökt med allt, men nej, den har stannat i växten!
Sen skämmer jag ju bort mig själv ibland också 😉
Här kommer några pics från mitt liv dom sista dagarna och vad jag har pysslat med ….
Sköna hem damp ner i brevlådan, alltid lika trevligt!

Min orkidé har tillfälligt fått flytta in på köksbordet, åter igen projekt ”göra om” pågår….
BESTLITE

En ny lampa har fått sin plats i hallen

En solig dag…

Så underbart att se solens strålar titta in genom fönstret så här på hösten

SHEPERD

För en tid sedan så köpte jag en Sheperd fäll som jag skulle ha på korgstolen i hallen, och var lite tveksam på storleken, så jag tog en som var extra lång, vilket visade sig inte blev speciellt bra på stolen, men så såg jag att det var två fällar som var ihop sydda till en så häromdagen så sprättade jag upp sömmen, och vips så hade jag fått två fällar! Så nu ligger den ena och myser på min säng.
Höstblomster

Och som vanligt så byter jag blommor mot helgen och den här gången hittade jag dessa vackra varelser, tycker färgen är helt amazing! Vad tycker ni?

Tillökning i familjen

Svag för parfymer? Svag för väskor? Svag för skor? Svag för… jag min ”svag” lista skulle kunna göras väldigt lång! Men hur som så har jag hittat ytterligare en favorit när det gäller parfymer.
Dolce&Gabbanas nya doft Intense
Hmmm… doftar som en ung kvinna i sina bästa år ska göra… haha

Kanske ett tips till jultomten?
En liten inblick hur mina dagar i mitt liv kan se ut! Kanske inte alltid så roligt, men det gäller att göra det bästa av sin situation… eller hur raringar!
Ha en fortsatt fin dag!
KRAMIZ
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

17 thoughts on “EN VANLIG DAG…

 1. Åh Helen, får lite ont i bröstet när jag läser om saknaden efter dina pojkar och familjen! Hade du bott närmre hade jag satt mig i bilen och delat en flaska vin, umgåtts och bara snicksnackat en hel kväll …. Kanske suktat lite efter nya vill ha saker ihop ☺ älskar oxå allt det där, skor väskor i you namne it ….. Stor kram och var rädd om dig

 2. Du har det så fint!
  Förstår att du saknar dina ungdomar, det måste vara tungt att inte få träffa de så ofta.
  Har själv två äldre tonåringar, de är ju de bästa man har!
  Men självklart måste man göra det bästa av situationen.
  Får man fråga hur det kommer sig att du inte träffar de så ofta och varför du bor 10 mil ifrån dom? Har det alltid varit så, även när de var yngre?
  Självklart förstår jag om du inte vill svara på frågorna, är ju faktiskt lite privat.
  En inspirerande och bra blogg har du iaf.
  Jag tittar ofta in här och får inspiration även om en del är en aningens för dyrt för mig.
  Kram från Anna

  1. Hej Anna!
   Kul att du får lite inspiration, och jag försöker blanda det jag visar, både lite billigare och dyrare, men kul ändå om du kan få inspiration.
   Klart jag kan svara på dina frågor, modigt av dig att fråga!
   Nej, jag har inte bott ifrån mina barn så länge, jag flyttade till Sthlm för sex år sedan pga jobb. Mina barn har bott med mig i ”hela sitt liv”, var bara ”borta” varannan helg, så jag har fått många härliga år tillsammans med mina barn. Min äldsta son är ju så gammal så han har ju eget boende och flickvän, men den yngsta kommer ju varannan helg, blir ju svårt eftersom han går i skolan och komma i veckorna. Men vi försöker resa och göra lite extra saker tillsammans när tillfälle ges istället.

   Kram
   Helen

 3. Hej Helen. Vilket fantastiskt inlägg! Så öppet o avskalat. Du inspirerar verkligen! Ett underbart vackert hem har du också. Dina killar har mycket att vara stolta över! Kram Annelie

 4. Väldigt fint har du! Mycket inspirerande att kika in hos dig och man får en känsla av att du tycker om att pyssla och ha det vackert om kring dig. Sådant gör ju att man mår bra. Jättefina killar har du att pyssla om också. Stor kram Nilla

 5. Så vackert dddu har hemma. Fantastiskt. Förstår att du saknar dina barn. JAg har min17-åriga dotter hemma hos mig hela tiden och det är en källa till glädje. Men jag uppfattar att du och dina söner finner stunder med kvalitetstid och samvaro. Kram Maria

 6. Så fint inlägg om nära och kära och ”ditt liv” du skriver om idag. Mitt inlägg handlar om det samma idag, på både positivt och negativt sätt…
  Dina grabbar har en evinnerligen tur att ha just Dig som mamma. Trots att Ni inte bor ihop så finns Du ju alltid där vid deras sida ändå!!
  Otroligt vackert hem har Du/Ni också!!
  Tisdagskram från Kate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »