0 0
Read Time:2 Minute, 20 Second
…. I MITT LIV

Och hur är mitt liv? Ja det precis som alla andras liv passerar, dagar kommer och går, vissa dagar mer spännande än andra. Är väl en person som sällan sitter still och tycker om att hålla igång olika projekt, fast även jag blir väldigt trött ibland. Men när man bor själv så spenderar man tiden på ett helt annat sätt, jag har ju ingen att ta hänsyn till när det gäller mat, tvätt, läxläsning osv. Men jag önskade att jag hade! Klart jag önskade att ”någon” fanns, att mina föräldrar inte bodde 35 mil härifrån och att mina barn inte bodde 10 mil härifrån. Men nu är det så, jag älskar mina nära och önskade dom fanns på närmare håll. Så ibland känns livet väldigt tomt.
Det är tur att jag har min lilla Casa att sköta om, för den tar jag hand om som mitt lilla barn, köper nya saker, matar med kärlek, ja allmänt skämmer bort, som ett litet barn. Skillnaden är att barn växer och blir större, men tyvärr blir inte min lägenhet större, har försökt med allt, men nej, den har stannat i växten!
Sen skämmer jag ju bort mig själv ibland också 😉
Här kommer några pics från mitt liv dom sista dagarna och vad jag har pysslat med ….
Sköna hem damp ner i brevlådan, alltid lika trevligt!

Min orkidé har tillfälligt fått flytta in på köksbordet, åter igen projekt ”göra om” pågår….
BESTLITE

En ny lampa har fått sin plats i hallen

En solig dag…

Så underbart att se solens strålar titta in genom fönstret så här på hösten

SHEPERD

För en tid sedan så köpte jag en Sheperd fäll som jag skulle ha på korgstolen i hallen, och var lite tveksam på storleken, så jag tog en som var extra lång, vilket visade sig inte blev speciellt bra på stolen, men så såg jag att det var två fällar som var ihop sydda till en så häromdagen så sprättade jag upp sömmen, och vips så hade jag fått två fällar! Så nu ligger den ena och myser på min säng.
Höstblomster

Och som vanligt så byter jag blommor mot helgen och den här gången hittade jag dessa vackra varelser, tycker färgen är helt amazing! Vad tycker ni?

Tillökning i familjen

Svag för parfymer? Svag för väskor? Svag för skor? Svag för… jag min ”svag” lista skulle kunna göras väldigt lång! Men hur som så har jag hittat ytterligare en favorit när det gäller parfymer.
Dolce&Gabbanas nya doft Intense
Hmmm… doftar som en ung kvinna i sina bästa år ska göra… haha

Kanske ett tips till jultomten?
En liten inblick hur mina dagar i mitt liv kan se ut! Kanske inte alltid så roligt, men det gäller att göra det bästa av sin situation… eller hur raringar!
Ha en fortsatt fin dag!
KRAMIZ
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »