0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second
MÅNDAG IGEN!

Måndagen har passerat och en dag närmar helg igen. Själv är jag bara hemma och vänder, ska ju iväg på fotokursen på Fotografiska, ska bli så himla skoj!
Känner mig trött och sliten trots att helgen precis legat bakom knuten, men jag är ju så dålig på att ta det lugnt, kroppen skriker verkligen efter vila men jag har ju inte ”tid”. Måste verkligen lyssna på dom signalerna, igår efter vi hade varit på brunch var jag tvungen att lägga mig och ta en liten ”nap”.
I går var ju lille man och jag, förutom alla ärenden,( hittade förresten ingenting på IKEA, gör nog ett nytt försök imorgon, fast på att annat varuhus 😉 på brunch på Långbro Värdshus, jag har varit där tidigare och ätit, bland annat deras julbord, som jag bara måste få äta i år igen. Men deras brunch var ju bara för bra! Det var så himla gott! Ville aldrig gå därifrån.. och massor med folk, trots att jag bokat bord fick vi inte bord först klockan två. 
Långbro Värdshus drivs utav stjärnkocken Fredrik Eriksson.

Som vanligt var ju kameran med och tänkte låta det regna lite bilder över brunchen..
Brunch Långbro Värdshus


Bilderna får tala sitt eget språk, och här tillfredsställdes alla sinnen, som ni ser så är det ju även en härlig inredning. Det är en villa som är omgjord till restaurang så man sitter i olika ”vardagsrum” och äter, det blir aldrig så högljutt och stimmigt, väldigt mysig känsla.
Ska nog gå in och boka julbord också så jag är säker på att det finns platser 😉
Efter att jag sovit en halvtimme när vi kommit hem var det mys i soffan som gällde, lille man hade fått sin favorit Thai wok som han åt, ja, jag var ju inte så hungrig efter brunchen, men lille man äter som en … ja jag vet inte vad 😉
Och på tv;n var det ju Solsidan som var på… tycker den är så bra! Synd bara att det endast är en halvtimme, med alla reklamavbrott blir det ju inte mycket serie kvar 🙁
Hur som hade vi bestämt oss för att det skulle vara filmkväll, så vi knappade in oss på SF Anytime, väldigt praktiskt, och hyrde The Iceman

The Iceman

Baserad på en sann historia. Handlar om en familjefar, lyckligt gift med två barn, uppger sig för att jobba inom finansvärlden men i själva verket är han en yrkesmördare. Familjen vet ingenting om hans liv och vad han sysslar med.. en tragisk film men med ett rättvist slut.
BETYG 3,5/5

Nej raringar, nu måste jag rusa iväg! Hoppas ni får en fin måndagkväll <3
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “SKÖNA SÖNDAG

  1. Åh vilka vackra foton. Älskar brunch och detta verkar vara kanonstället! Har en liten fundering som jag vill dryfta med dig. Du skrev i ett inlägg att du föer ett par år sedan inte fotat. Nu tar du fantastisk foton. Jag har aldrig direkt varit så intresserad av fotografering. Men i takt med sociala mediers framväxt så har jag börjat knäppa mer foton och då med mobilen. Det är ju behändigt och kul man har alltid den med sig. Ibland blir det fina foton men ibland mer amatörmässiga. Min fråga till dig är tror du att man kan lära sig att bli bra på foton genom att dels träna men också ta fotokurs? Eller känner man direkt att man har gåvan? En liten fundering då jag tycker såååå mycket om dina foton. Ha en bra vecka. Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »