0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Filmtips! Nu är det dags för veckans filmtips, det är ett tag sedan jag tipsade om film nu så den här veckan tipsar jag om två filmer istället, filmer som vi sett under helgen och som har berört på olika sätt, båda lika bra men med helt olika inriktningar. Den ena filmen vi såg var Unbroken, en krigsdramafilm som är producerad och regisserad av Angelina Jolie, den andra filmen var 100 steg från Bombay till Paris en underhållande fin drama komedi.

Unbroken

filmtips 3

UNBROKEN

unbroken 1

Filmen om den fantastiske olympiern och krigshjälten Louis ”Louie” Zamperini som, tillsammans med två besättningsmän, överlevde 47 dagar i en flotte efter att deras plan blivit nedskjutet under andra världskriget – bara för att därefter bli tillfångatagna av den japanska flottan och skickade till ett interneringsläger.

 Filmen är baserad på Laura Hillenbrands bok, och levandegör Zamperinis inspirerande, sanna berättelse om människans fantastiska motståndskraft.

Betyg 5/5

100 steg från Bombay till Paris

filmtips 1

filmtips

filmtips 2

100 steg från Bombay till Paris utspelar sig i södra Frankrike där en nyinflyttad indisk familj öppnar en indisk restaurang bara 30 meter (ca 100 steg) från en restaurang belönad med en stjärna i Michelin-guiden. En kulinarisk kamp påbörjas mellan restaurangerna och utmanar familjekänsla, lojalitet och kärlek.

Betyg 5/5

Två filmer som för oss fick riktiga topp betyg så har ni inte sett dom så kan jag varmt rekommendera dom!

Tjingeling

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Filmtips

  1. 100 steg har jag också gett toppbetyg när jag recenserat den på bloggen. Hotel Marigold är också en fin, bra film om du inte har sett den+ the Grand Budapest hotell. Ha en fin helg! Kram Stina

  2. Jag har också sett Unbroken och tyckte att den var så himla bra! Fattar inte att den inte blev nominerad till en endaste Oscar…?

  3. Hello sweetie!

    Konstigt vet inte om det är för att jag är så trött idag men jag skulle nämligen kommentera veckans outfit…men hittar ingen ”ruta” där…! Nåväl min favorit den gångna veckan blir fräsch jeans outfit med kabelstickade tröjan över, så snyggt!!

    Kram P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »