0 0
Read Time:48 Second
H SOM I H….Jag älskar verkligen att skämma bort mig själv, jag gör det alldeles för ofta, men jag mår samtidigt väldigt bra av att göra det 😉 ibland kan det vara små saker som att köpa en riktigt smarrig godispåse och en bra tidning och krypa upp i soffan, gå och få massage, laga en riktigt god middag med ett gott glas vin till. Eller en mörk chokladbit, några jordgubbar och ett glas champagne. Det är det där lilla extra som gör det…
Den här gången när jag kände för att skämma bort mig själv kanske det inte blev det billigaste alternativet, men jag tycker samtidigt lite synd om mig själv just nu, för när ni läser detta ligger jag på sjukhuset några dagar för en liten operation och ville uppmuntra mig själv inför det som komma skall.

Så det här fina armbandet får bli min ” tröst” 😉
Lovar att återkomma till Er när jag är hemma och pigg igen.
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

30 thoughts on “A GIFT TO MYSELF

 1. Hoppas allt går bra (att det inte är något allvarligt). Passar på att säga hur mycket jag tycker om din blogg, är tyvärr kass på att kommentera! Men läser den gör jag varje dag 🙂 Krya på dig//Kram Marie

  1. Hej Marie!

   Vad glad jag blir att du läser den varje dag, och tack för att du nu har kommenterat 😉 Jag är också dålig på att kommentera när jag läser bloggar, men som bloggare blir man väldigt glad över kommentarerna..

   Kram
   Helen

 2. Hoppas att det går bra för dig på sjukhuset och att det inte är ett alltför allvarligt ingrepp du ska gå igenom! Jag skickar lite extra varma tankar och kraft till dig nu! Du gjorde helt rätt i att köpa en present till dig själv, armbandet är supersnyggt!! Sköt om dig!
  Kram Madeleine ”Harsa”

  1. Hallå ”Harsa”!
   Kul att du kommenterat här, länge sen vi mailade 😉 Tack för dina varma tankar och dina krafter. Dom behövs just nu… mår inte alls bra!
   Ja visst är armbandet snyggt… hihi…

   Hoppas du får en fin helg!

   Kram
   Helen

  1. Vad snäll du är Helena!
   Tagit bort några kvinnliga detaljer.. men mår inte bra! Så jag ser fram emot att använda armbandet när jag är på benen igen..

   Kram
   Helen

  1. Du är alltid så snäll o go Annika!

   Älskar armbandet, är tillbaka från sjukhuset men mår långt ifrån bra…
   Men några inlägg ska jag väl lyckas få till 😉
   Jag får gå in o titta på dina så länge..

   Kram
   Helen

  1. Tack Anette… det tyckte jag också… hihi.. och nu efteråt när jag vet hur jag mår är jag ännu gladare att jag köpte det.. Om man får säga så 😉

   Kram
   Helen

 3. Ja, det är viktigt att skämma bort sig själv lite då och då. Jättefint armband, du visar så mycket fint på bloggen och är en riktigt inspirationskälla. Oj, så mycket fina tips jag fått här. Hoppas du snart är hemma igen och frisk och kry.
  Kram
  Ulla-Bella

  1. Hej Ulla-Bella!
   Vad glad jag blir när du skriver på bloggen om vad du tycker och att det ger dig inspiration, det ger ju mig också inspiration att fortsätta leverera till Er fina läsare.

   Tack för din fina omtanke!

   Kram
   Helen

 4. Lycka till med operationen,och att du snart är hemma igen! det gör du helt rätt i att skämma bort dig själv!!!

  Styrke kramar Pia H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »