EN DAG AV TVÅ FORTSÄTTER….

0 0
Read Time:2 Minute, 21 Second
TURIST I DIN EGEN STAD DEL II

Tänkte att ni skulle få se fortsättningen av våran härliga helg här i huvudstaden, eftersom jag inte haft datorn vid min sida under några dagar så har jag gjort det här inlägget i förväg.
Tänkte börja där jag slutade… logiskt va 😉 nämligen när vi kom till hotellet i lördagseftermiddag efter besöket på ABBA THE MUSEUM. Som jag hoppas att ni kommer ihåg som ett julklappstips!

CLARION HOTEL SÖDER



Dagen till ära hade vi checkat in på Clarin Hotel på Söder, mysigt hotell som har allt, shopping runt hörnet för den som vill ha det, barer, restaurang, spa, fina rum… Alltid rörelse och mycket folk.
Vi skyndade oss upp på rummet med våra väskor för att sen ta oss ner till baren i foajen för att ta oss något gott att dricka och bara sitta och njuta och titta på folk.

Små goda stunder av livet <3

Tiden går så fort när man har trevligt, hade kunnat sitta hur länge som helst nere i lobbybaren, men vi hade trots allt en middagstid att passa och innan dess skulle vi ju tvagas…

 Tattinger fick bada oss varma och godsakerna göra oss söta…

Finns det nåt bättre än ett härligt bad när man har tid att sitta och njuta!

En olycka händer så lätt 😉

Men även den tiden sprang iväg, och det var dags att göra sig iordning inför kvällen…

Kläder, hår, makeup… ja ni vet 😉

ITALIENSK MIDDAG

För kvällen hade vi valt en Italiensk restaurang som heter Pane Vino och ligger på Brännkyrkagatan på Söder, kolla gärna in deras hemsida Här. Alltid mycket folk och det är inte att tänka tanken att gå dit utan att först ha bokat bord. Maten är helt gudomlig och personalen är fantastisk.
Började kvällen med ett glas i baren och därefter väntade en trerätters middag.

När kvällen till slut tog slut och det var dags att lägga huvudet på kudden längtade man till frukosten, trots att man efter middagen var proppmätt, men det är ju så gott med hotellfrukost…

Gott, nyttigt och fräscht, här finns det mesta man vill ska finnas på ett hotell till frukost
Efter att fått vakna utvilad, dessutom en timme extra tillgodo, och en god frukost i magen tog vi oss en härlig promenad i det sköna höstvädret.

Vi befinner oss i slutet på oktober och man kan (vissa dagar) få njuta av såna här fantastiska dagar.
Ett tips till er alla, ta tillvara era tillfällen, se er om i er egna stad, eller åk till närmaste stad för att få uppleva känslan av att bara vara och för några sekunder glömma alla ”måsten”. Dom finns kvar när du kommer hem i alla fall, jag lovar 😉
Nu är det torsdag och snart helg igen, behöver väl knappast säga att veckorna går fort….
Sköt om er!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “EN DAG AV TVÅ FORTSÄTTER….

  1. Vilka fina bilder, ser jättehärligt ut. Längtar till Stockholm…bor i en ”pytte” ort på landet så en tripp får nog planeras snarast. Hoppas allt är bra med dig// Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »