0 0
Read Time:53 Second
NÄR JAG SKA TA MIG FRAM

Ska inte gnälla, men jag har fortfarande väldigt ont, att ta sig ur sängen, in till soffan och sen upp ur soffan igen tar för mig en evighet och gör väldigt ont. Har haft tendenser till kraftigt illamående och har inte haft kraft till att göra något här hemma och dessutom blev det ju några extra dagar på sjukhuset, men det kanske var det som behövdes för att även jag ska ta det lugnt. Men med bra hjälp i hemmet har jag fått saker gjorda ändå.
Olivträdet har fått en ny kruka från Blackballoon

Daggvasen har fått nya liljor
SERUM

Ett nytt serum har flyttat in i badrumsskåpet, ett dubbelverkande som gör huden så mjuk och härlig i dessa hösttider då huden känns som torrast.

Clarins double serum

Annars händer inte så mycket här hemma, ligger och tittar igenom gamla magasin som jag inte hunnit med för att fördriva tiden, lite svårt att koncentrera sig bara eftersom jag har så ont.
Men jag hoppas att ni mår bra och har det fint denna tisdag!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “DET GÅR INTE FORT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »