0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second
HAR UPPTÄCKT NÅT NYTT!
Godmorgon Lillördag. 
I dag är det precis en vecka sedan jag opererade mig och det är väl först idag som jag känner att jag kommer att ”överleva”, fy sjutton vilken pärs jag har gått igenom, själva ingreppet gick ju bra men följderna blev ju desto värre 🙁
Men nu hoppas jag att det bara blir bättre och bättre 😉
Som ni säkert förstår så finns det ju inte så mycket att göra i sjukhussängen, så där om någonstans var det ju väldigt lätt, dom stunder jag orkade, att knappa in sig på nätet och ”sladda” runt lite grann. Hittade en sida med smycken, både till honom och henne, samt att dom hade mycket annat smått och gott.. 
 Dom här finfina armbanden fick postas hem till mig…
Armband med hjärta hittar ni Här
Armband med stenar hittar ni Här
Som ett fint gift par tillsammans <3
Paket med känsla

När jag väl fått upp förpackningen där paketen låg var dom så här fint inslagna, perfekt nu till jul om man vill köpa nåt fint smycke, redan inslaget och klart! 

Innuti papperet dolde sig dessa fina kartonger, allt så genomtänkt!
Bara ett litet tips nu när julen närmar sig.. HOHOHO 😉
Ha nu en härlig onsdag raringar!
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “NYTT ARMGODIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »