DET FINNS ALLTID NÅGOT ATT FIRA…

0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second
Och varför inte ta dessa tillfällen 😉

Fina läsare… det är torsdag och snart helg. Och jag är på bättringsvägen, håller dessutom tummarna för att det går så pass bra så att jag kan ha min planerade tillställning här hemma på lördagkväll, ni förstår att jag är fortfarande barnsligt förtjust i att fira födelsedagar 😉
Men här hemma har vi hunnit fira lite annat innan… Eftersom mina föräldrar varit här och det är farsdag på söndag så passade vi på att fira min kära far med paket och tårta och sen kunde vi ju fira att jag fått komma hem (igen), så mysigt!
 Blev dock inget hembakat den här gången…
Välkommen hem paket

Första gången jag fick åka hem ifrån sjukhuset låg ju ett fint paket och väntade på mig här hemma, och innehållet där i var mjukt och gosigt. 
 En ”hårig” blå/cremefärgad mjukis som jag tänkte ha till jeans och en vit ”herrskjorta”
En rosa cashmere tröja, tror jag blir kanon till ett par svarta skinnbyxor och ett par boots… vad tror ni?
Självklart får ni se dessa på lite senare, när kinderna har fått lite färg igen 😉
Men ack så skönt att vara hemma!

Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det var att få komma hem i tisdags, bara att få krypa in i sina egna kläder, sätta sig i soffan, titta på tv, slippa sjukhusdoften och tända ljus och känna att lugnet infann sig.
Satt flera timmar i soffan, lyssnade på musik och tittade på dom brinnande ljusen, känslan av att överlevt detta ”helvete” var obetalbar, för under dom mörkaste stunderna under den sista veckan trodde jag aldrig att jag skulle återvända. Det värsta är när man får dom där tankarna och när man mår så dåligt, börjar man tänka på andra hemska sjukdomar man kanske har drabbats av som just nu har spritt sig i kroppen eftersom man mår så illa…. ja i dessa stunder är det många tankar som hinner passera.
Men så var inte fallet, så jag kunde i lugn och ro njuta av stunden och återigen vara glad för vad jag har och för mina nära och kära som finns runtomkring mig.
Och för Er kära bloggisar som på Ert sätt stöttat mig och uppmuntrat mig under den här tiden <3

Med ljuv musik under en mjuk pläd njöt jag av dessa värmande ljus.
Känner mig fri av att snart vara frisk!
Ta hand om varandra där ute <3
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “DET FINNS ALLTID NÅGOT ATT FIRA…

  1. Så fantastiskt roligt att höra att du är på bättringsvägen! Köpetårta är riktigt gott och jag köper alltid tårta, bakar inte en smula och gästerna brukar vara såå nöjda ändå. Ha nu en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »