0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second
Ingen outfit!
Det är fredag och jag börjar sakteliga ta mig tillbaka till livet om än i ett lugnt tempo. Fredag innebär ju även veckans outfit, men där måste jag tyvärr göra en besvikna denna vecka, efter att dom första dagarna gått runt i min vita klänning från landstinget har dom efterföljande dagarna gått i mysklädernas tecken, men nästa vecka hoppas jag kunna leverera igen. 
Godis är gott…

Häromdagen fick jag fint besök här hemma, ”småttingarna” kom och hälsade på ”Tant”, tänk vad tiden går, dom är redan 9 månader gamla! Eftersom det är några år sedan jag själv hade små tassande fötter med snabba fingrar här hemma så hade jag inte plockat undan allting i ögonhöjd, och det upptäckte den här lilla donnan och stoppade snabbt en sötsak i munnen… men sött skall väl sött ha 😉

Medan syrran är på och med överallt så har vi brorsan som håller lite koll, för sig själv på behörigt avstånd.

 Det skall börjas i tid…
Härlig med vänner som bryr sig om en och hälsar på när man inte mår som bäst!
Julstämning

Det blir små projekt varje dag här hemma, dom stunder man känner att man orkar. I går tog jag julen lite närmare genom att göra den första satsen av Rocky Road (Leilas)
Livsfarligt gott!

600 gr mörk choklad, 2 påsar dumle, 100 gr skalade pistagenötter,
 2 nävar mini marshmallows, 3 dl salta jordnötter, 

Kvällen avslutades med en lugn och skön middag vid köksbordet.
Hoppas ni får en fin dag, själv ska jag ta tag i mitt sovrum….
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “SÖTT SKALL SÖTT HA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »