0 0
Read Time:44 Second
STIL i sovrummet

Projekten fortsätter här hemma och nu när jag går hemma på dagarna har man tiden att ändra om lite grann. Gick förbi butiken STIL på gatan, och som vanligt fanns det massor som skulle passa här hemma. Fastnade för dessa nya kuddar och ett nytt överkast, har inte riktigt fått till det sen jag tapetserade fondväggen med färger och kuddar tidigare, men det här gillade jag, tänkte gå ifrån det här svart/vit/gråa just i sovrummet eftersom tapeten är åt det guld/beiga hållet.

På nattduksbordet just nu

Bänken nedanför sängen

Så nu kommer jag nog att sova som en prinsessa i mitt sovrum ett tag till 😉
Annars tar jag dagarna som dom kommer, ”ledighet” ger tid till eftertanke och funderingar över livet som sådant, kan vara både jobbigt och nyttigt.
Nej nu ska jag fortsätta med mina projekt och önskar er en riktigt fin lördag!
KRAM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “PROJEKT SOVRUM

 1. Vilka fina sänglampor du har, jag letar å letar men hittar ingen som passar..
  Hoppas du har piggat på dig lite nu
  Kram Ewa

 2. Åh så fint, jag gillar alltihop. Älskar mönstringen i den ”djuriska” kudden:-)
  har lagt till dig i min lista på min bloggsida (bloggar jag läser) har du lust får du gärna lägga till min ;-))
  Kram och fortsatt fin lördag
  /Jess

 3. Håller precis på och letar insperation till vårt sovrum. Påminner lite om ditt, men du har mer känslan som jag vill åt. Gardiner står först på tur och nytt överdrag till sänggaveln. Hoppas du mår bättre nu!?
  Kram helena

 4. OMGGGG den sänggaveln är ju bara att DÖDA för snälla säg vart du köpt den för jag letar exakt sån typ 🙂 hoppas du får en mysig 2a advent med andra ljuset tänt

  Ny post…guld i sovrummet ger pengar 🙂

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »