0 0
Read Time:46 Second
Dessa fantastiska färger!
 
Kan inte få nog av höstens murriga färger ute i naturen så här års, färgerna på alla fina blommor och blad som man får njuta utav innan snön kommer och lägger sig ovanpå allt detta.
Häromdagen när vi var ute och gick fångades en del av hösten som jag tänkte dela med mig av…
 

 
 
 
 
 
Idag är det onsdag och Lillördag kära vänner, jag är fortfarande hemma och vilar upp mig men har varit och tagit del av vår konferens i dagarna, men nu väntar några dagars vila igen innan jag börjar att jobba. Känner att jag blir starkare och starkare för varje dag som går, men än har jag en bit kvar. Tröttheten är värst, så varje eftermiddag blir det en liten tupplur i soffan, det är bäst att lyssna på sin kropp som farbror doktorn sa 😉
 
Vi hörs….
 
KRAM
 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “FÅNGA HÖSTEN

  1. Fantastiska höstfärger, som ett spektrum!! Själv tog jag en morgonrunda när solen gick upp en morgon, och frosten gnistrade såååå vackert ute i skog och mark! Krya på Dig och ta hand om Dig, vännen!!
    Onsdagskram från Kate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »