0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second
Där trivs jag som bäst..Har landat hemma efter två dagars konferens, men känner i kroppen att det var att ta i lite för mycket, jag är helt slut, skulle kunna somna stående, men nu har jag klarat av det och får vila mig i några dagar igen. Men visst är det väl ändå rätt skönt när man kommer hem efter att ha varit borta?
Hemma väntade några härliga överraskningar på mig, det gillar jag 😉
Min tavla från Wonderwall

Nu skall den bara ramas in och sättas upp i hallen 😉
Finns här
Sen hade ytterligare ett paket från Stan presenter dykt upp, hihi… börjar snart bli dags att lägga en beställning på lite julklappar där till nära och kära
Hittar ni här
Mjuka händer

Är det nåt som inte funkar nu på vintern så är det håret som blir statiskt och händer som är torra, i alla fall för mig! Men om ni vill ha en superskön handcreme som dessutom doftar ljuvligt så skall ni testa den från me & friends, finns i olika dofter.
Finns hos Nordljus
Nu är det dags att sticka in huvudet i kylskåpet och se vad det har att bjuda på inför kvällens middag 😉
Hoppas ni får en riktigt fin kväll raringar så ses vi snart igen.
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »