0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second
Kan man fira för mycket ?

Klart man inte kan, man ska skämma bort sina nära och kära, det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra så länge mina fötter får vandra på den här jorden.
Efter fredagens firande var det dags att ta tag i lördagen.
Vid lunchtid kom ”hela tjocka släkten”, vilket innebar mor och far och storebror med flickvän, vi är inte så många i min familj då jag inte har några syskon. 
På morgonen var Lille man och jag uppe tidigt, dels så skulle vi till bageriet som ligger om hörnet och som bakar fantastiskt bröd för att handla och sen stod det på önskelistan att vi skulle baka nyttiga Bars (recept finns på bloggen under gårdagens tisdagstips)
Sagt och gjort, vi handlade och bakade och när alla kom stod det framdukat för en fikastund innan vi skulle ge oss av ner mot stan och hotellet vi skulle bo på.
Förbereder för fullt
Nybakat bröd, scones och nutella…… Farligt gott!!

Lite sötsaker efter maten är alltid gott 😉

 Filip brås på sin mor och älskar paket, så han lyckades övertala storebror och hans flickvän att ge honom paketet en dag för tidigt… haha… 
Ett presentkort på en ny skoterhjälm!
Alla nöjda och glada och förväntasfulla för hur resten av dagen skulle bli, nu blev det så otroligt mycket kort under eftermiddagen och kvällen så därför har jag delat upp lördagen i två, så inom kort kommer fortsättningen av dagen….
KRAM
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “EN LÖRDAG SOM BLIR TVÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »